Lyriškomis melodijomis pasaulį pavergęs atlikėjas J. Bluntas prieš metus išleido trečiąjį albumą „Some Kind of Trouble” ir šių metų pavasarį pradėjo ilgas gastroles, kurias užbaigs tik kitų metų vasarį Londone.

Jis lenkiasi savo gerbėjams su naujausiomis dainomis „So Far Gone”, „If Time Is All I Have” ir tiesiog užkrečiančia - „Stay The Night”. Be jų koncertuose skamba ir gerai žinomi atlikėjo kūriniai „You’re Beautiful”, „Goodbye, My Lover”, „No Bravery”.

2004-aisiais pasirodęs debiutinis albumas „Back To Bedlam” dainininkui atnešė stulbinamą šlovę – jis buvo parduotas net 12 milijonų egzempliorių tiražu. Po trejeto metų išleistas antrasis albumas „All the Lost Souls” tokių aukštumų nepasiekė, tačiau puikavosi bent dešimties pasaulio šalių geriausių muzikos albumų sąrašų viršūnėse.

Trečiasis atlikėjo darbas - energingesnis ir optimistiškesnis.

“Užvėriau duris pirmiems albumams ir vėl jaučiuosi tarsi naujokas. Tai daug geresnis jausmas, nei nuolat jaudintis dėl to, kaip tave priims kiti. Aš tiesiog rašau dainas, kurios man prie širdies”, – pasirodžius naujausiam albumui yra sakęs britų muzikantas.

J.Bluntas yra įdomi asmenybė – buvo britų armijos karys, tarnavo NATO misijoje Balkanuose ir britų karalienės sargyboje, o prieš dešimtmetį atsidėjo muzikai.

Išskirtinis lyriškos sielos dainininko koncertas iš Paryžiaus - gruodžio 31 dieną 21 val. 30 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją