Šį kartą tokiai provokacijai pasiryžo dainininkė Ingrida Martinkėnaitė.

LNK slaptų kamerų šou „Čia tai geras!” laidos vedėjas Jonas Nainys užsimojo neeilinei provokacijai. Vienai dienai garsus žmogus taps įprastu paslaugų ieškotoju – šiuo atveju I. Martinkėnaitė ieškos auklės savo 10-ties metų dukrytei, rašoma LNK pranešime.

Tiesa, yra vienas niuansas. Laidos vedėjas duos užduotį I. Martinkėnaitei – sunkiai sirgti žvaigždžių liga. Laukia neeiliniai reikalavimai auklėms, nepakartojamos reakcijos ir labai daug juoko.

„Jonai, aš suprantu, kad čia turėsiu išeiti iš savo komforto zonos, bet negąsdink manęs per daug, nes pabėgsiu”, – išgirdusi laidos vedėjo reikalavimus juokėsi grupės „69 danguje” narė.

Laidos vedėjas neeilinių užduočių tikrai nepagailėjo. Garsi dainininkė ne tik vos tramdė juoką, bet ir raudonavo iš gėdos.

Ką darytumėte, jeigu, atėjus į pokalbį dėl auklės darbo, vaiko mama atsigultų ant kelių ir prašytų pasekti pasaką? O ką, jeigu lieptų šokti ir dainuoti? Galų gale, kaip reaguotumėte, jeigu mamai reikėtų daryti dirbtinį kvėpavimą? Visa tai – provokuojančios laidos vedėjo J. Nainio užduotys.

Visa tai - antradienio vakarą 20.30 val. LNK laidoje „Čia tai geras!”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)