Prie Rasos Tapinienės ir Viktoro Jakovlevo prisijungianti Indrė Makaraitytė savo komentarais, vertinimais ir įžvalgomis dalinsis nuo 19 val. 30 min.

Indrė į eterį sugrįžta pačiu karščiausiu metu – ir kai kepina vasaros saulė, ir kai politikai rengiasi rinkimams, žeria pažadus ir neriasi iš kailio, bandydami pelnyti rinkėjų simpatijas. „Žodžio kišenėje neieškančios Indrės arkliukas - pokalbiai, ji gali sumalti į miltus išsisukinėjanti pašnekovą, užduoti taiklius ir aštrius klausimus, išklausyti. Komentuoti ne tik Lietuvos politiką, bet ir užsienio, socialinius reiškinius, ekonomiką. Indrė yra iš tų žmonių, kurie nenustoja stebėtis ir mato temas aplinkui“, - sako „Info TV“ kanalo žinių tarnybos vadovė Inga Larionovaitė.

„Dabar mano gyvenime - lūkesčių, jaudulio ir naujų iššūkių mišinys“, - sako Indrė, keisdama darbą. Pasak jos, tiesioginė „Info diena“ – tai laida, kokia ir turi būti informacinio kanalo informacinė laida.

„Info dienoje“ atsiranda komentarų pusvalandis, per kurį bus galima iš įvairių pusių gvildenti tos dienos aktualiją ar kelias temas. Man labai patinka į problemą pažiūrėti visai kitu, kartais netradiciniu kampu ir kai tam bus kasdien net po trisdešimt minučių – tikras lobis. Laidoje taip pat bus pašnekovų. Gyvas pokalbis bus labai svarbus komentarų laidos akcentas, - sako Indrė. - Kasdien išsirinkti svarbiausius įvykius yra daug lengviau nei eilės tvarka surikiuosi visos savaitės nutikimus. Žmogui, kuris dirba savo kasdienius darbus ir neturi laiko žvilgčioti į tai, kas vyksta Lietuvoje ir pasaulyje, reikia dienos apžvalgos, tam tikro apibendrinimo. Taip, darbo laukia nemažai, bet iš to išlošia žiūrovas – jis gauna daugiau informacijos, daugiau vertinimų, įžvalgų, iškeliama daugiau klausimų, kurie lieka ir žiūrovo galvoje. O klausimai ir abejonės yra pagrindinis progreso variklis“.

Per pertrauką tarp aktyvių darbų daug kas Indrės klausė, ar ji neiškeitė žurnalistikos į juvelyriką. „Tai yra tokie du skirtingi pasauliai, kad tikrai gali gyventi vienas šalia kito. Ir, tikiuosi, kad niekaip vienas kitam netrukdys. Ryte – papuošalai, vakare – komentarai. Puikus derinys“, - šypsosi naujoji „Info dienos“ komandos narė.

„Info diena. Komentarai“ su Indre Makaraityte – jau nuo birželio 20-osios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)