Policijos departamentas susidomėjo suaktyvėjusiais suteneriais internete. Nusikaltėliai peržiūrinėja nuotraukas, ieško jaunų, gražių merginų, kuria katalogus ir pradeda verbavimą.

Garsi atlikėja Ingrida Kazlauskaitė LNK laidai KK2 šį trečiadienio vakarą prisipažins, kad po itin seksualios fotosesijos jai buvo pasiūlytas darbas už trisdešimt tūkstančių eurų per mėnesį.

„Nustebau, pagalvojau: kaip žmonės nebijo šitaip drąsiai teikti tokį pasiūlymą? Neva tau nieko daug nereikės daryt, tik būti gražia, būti šalia ir pinigų lietus mane užklups. Sumos - nuo 10 tūkst. iki 30 tūkst. eurų per mėnesį. Priklauso tik nuo asmeninių įgūdžių. Ne vakar gimiau, suprantu, kad niekas tokiais pinigais nesimėto“.

Ingrida Kazlauskaitė net negaišta laiko bendraudama su tokiais siūlytojais, nes ne po tokių kontraktų grįžo be plaukų, be dantų ir sulaužytomis nosimis.

„Nemokamas sūris gali buti tik spąstuose. Nė vienas dėdė nė vienai mergaitei neįteikė didžiulės dovanos šiaip sau. Jos po to verkia, iš sultonų haremų šokinėja per balkonus. Tekę yra ir tokių istorijų girdėti. Ir grįžta luošos, be plaukų, sužalotos“.

Net jei merginos sutinka dirbti prostitutėmis, anot Ingridos, dešimtis tūkstančių eurų mato kaip savo ausis. Į lietuvaites užsienyje žiūrima kaip į verges. Jos mušamos, prievartaujamos, daugelis dingsta be žinios.

„Mergaitės patiki, nori būti princesėmis, nori greitai pinigų, nori būti gražios. TV ekranuose mato, kaip vienai gražuolei padovanojo juodą mersedesą, kitai - kailius. Ir, jų akimis žiūrint, jos nieko nedarė, jos tik gražios buvo. Kažkoks dėdė į pašto dėžutę įmetė raktelius nuo automobilio ar dokumentus nuo buto“.

Ingrida ir policija ragina nelikti abejingoms ir netylėti. Jei pasiturinti ir garsi Lietuvos mergina supranta, kad yra verbuojama į viešnamį, tai to gali nesuprasti naivi moksleivė iš Kupiškio. KK2 ragina registruoti verbuotojuos ir apie tokius pasiūlymus pranešti policijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)