Jai kompaniją scenoje palaikys Mindaugas Stasiulis. Pirmą kartą kartu dirbsianti vedėjų pora neslepia, kad prieš renginį labai jaudinasi, bet žada atiduoti visas jėgas, kad nuotaikingų emocijų ir žvaigždžių muzikinių pasirodymų kupinas šou „suskambėtų“ darniai.

„Liko tiek mažai laiko, tikiuosi pavyks tinkamai pasiruošti, ketinu atidžiai peržiūrėti scenarijų. Be abejo, jaučiu įtampą, juk tiesioginiame eteryje nedirbau jau kurį laiką. Kita vertus, tikiu, jog ši veikla yra prasminga ir suteiks nemažai malonių jausmų tiek man, tiek ir šou žiūrovams“, – sakė A. Razmarataitė.

Trumpam į televiziją grįžtanti žinoma moteris užsiminė, kad pasiilgo įvairesnės veiklos. „Šiuo metu intensyviai „dirbu“ dviejų vaikučių mama. Tai užima begalę laiko, atima daug jėgų, tačiau visgi, gavusi UNICEF pasiūlymą, sutikau nedvejodama. Įžvelgiu šioje veikloje prasmę, matau daug gėrio ir minties, tad džiaugiuosi, kad galėsiu prie viso to prisidėti“, – pasakojo A. Razmarataitė.

Jos teigimu, prieš renginį jai teks šiek tiek pertvarkyti savo šeimos kasdienį ritmą. „Norėdama deramai pasiruoši vedėjos amplua, turėsiu gerokai pasistengti. Gerai, kad egzistuoja vaikų popiečio miego valandos. Per jas ir mokysiuos scenarijų“, – šypsojosi buvusi TV3 televizijos žinių vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)