Kova vyko be jokių taisyklių. Chorai galėjo į sceną kviestis svečius, žiūrovus, gimines ir artimuosius, vestis gyvūnus ar bet kokius daiktus.

Nors drastiškai niekas tuo nesinaudojo, bet vos sudainavusi pirmą dainą Mia dėl taisyklių tradiciškai susikapojo su jai nuolat neprielankia komisijos nare Rūta Ščiogolevaite. Šiai pareiškus, kad Tinos Turner daina „Simply The Best“ nelabai tinka chorui, Mia atšovė, kad kova ir yra be taisyklių, kad galėtum daryti, ką nori.

Balsuoti negalėjusi komisija iš pradžių žarstė pagyras ir ragino žiūrovus balsuoti už visus keturis chorus. Vienu metu net buvo pradėję atrodyti, kad organizatoriai nusiteikę atgal grąžinti visus keturis iškritusius dalyvius.

Situacija pasikeitė tik į laidos pabaigą – Šiaulių choro pasirodymas šiek tiek suglumino komisiją. Pasirinkę garsųjį „Queen“ kūrinį „Show Must Go On“ ir pasikvietę dainuoti Leonardą Pobedonoscevą, šiauliečiai neįvertino pastarojo vokalinių sugebėjimų. Šie tikrai nė iš tolo neprilygo Freddie Merkury. Galbūt tai lėmė, kad puikiai pasirodęs choras liko antras.

Žiūrovų balsai pasiskirstė taip:

Pirma vieta - Mia ir Panevėžio choras
Antra vieta - Evelina Anusauskaitė ir Šiaulių choras
Trečia vieta - Irena Starošaitė ir Vilniaus choras
Ketvirta vieta - Eglė Jurgaitytė ir Vilniaus choras

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją