Šįvakar jie save išbandė atlikdami disko muzikos stiliaus kūrinius.

Naujienų portalas DELFI savo skaitytojams laidos metu siūlė išreikšti savo nuomonę apklausoje, kuris projekto dalyvis jiems patinka labiausiai. Daugiausiai simpatijų sulaukė Monika Liu. Antroje vietoje liko Jurga Šeduikytė.

Panašiai balsavo ir televizijos žiūrovai ir komisijos nariai. Po šios laidos pirmas dvi vietas pasidalino būtent šios dvi atlikėjos.

1-2 Jurga Šeduikytė - 36 balai
1-2 Monika Liu - 36 balai
3 Edgaras Lubys - 35 balai
4 Deividas Norvilas - 35 balai
5 Aistė Lasytė - 30 balų
6 Povilas Meškėla - 29 balai
7 Egidijus Sipavičius - 24 balai
8 Antanas Zakarauskas - 22 balai
9 Kristina Jatautaitė - 22 balai
10 Daiva Starinskaitė - 19 balų


Pirmasis scenoje pasirodė Egidijus Sipavičius, jam talkino merginų šokių grupė. Dainininkas atliko kūrinį "One way ticket".

„Viskas buvo tobula. Manau tam stiliui nereikia daug kasyti kirminų“, – šmaikštavo V. Lukočius.

Z. Levickis teigė tikėjęsis daugiau. Jam pritarė ir N. Kazlaus, turėjusi E. Sipavičiui pastabų.
Projektas "Auksinis balsas". Disko vakaras

„Jis man priminė jaunystę“, – prisipažino Z. Kelmickaitė ir padainavo lietuviškąją kūrinio versija.

K. Jatautė disko vakarui pasirinko kūrinį „Happy“. „Venkite suspausto balso įspūdžio“, – siūlė operos solistė ir skyrė kol kas mažiausią balą.

Z. Kelmickaitė mintimis vėl nuklydo į jaunystę bei pasidžiaugė puikiu atlikėjos įvaizdžiu.

„Man pasirodė labiau funky stilius“, – tvirtino Z. Levickis. V. Lukočius priekaištų pasirodymui neturėjo ir skyrė aukščiausią įvertinimą.

P. Meškėla atliko dainą „Que sera mi vida“. Atlikėjas pripažino, kad šis kūrinys jam įsiminė dar vaikystėje.

„Labai gražiai praskambėjo, puikūs sprendimai“, – gyrė N. Kazlaus. Jai pritarė ir kiti komisijos nariai bei vienbalsiai įvertino aukščiausiais balais.
Nomeda Kazlaus, Zbignevas Levickis ir Zita Kelmickaitė

Raudonplaukė „Liūdnųjų slibinų“ solistė nusprendė pasirinkti kūrinį „We are family“. Scenoje atlikėja ne tik dainavo, bet ir šoko su raudonplaukėmis šokėjomis.

„Jūs dieviška, fantastiška. Kaip ji judėjo“, – žavėjosi V. Lukočius. Jam itin patiko tiek vokaliniai sugebėjimai, tiek scenos judesys.

„Man trūko draivo“, – kolegai paprieštaravo N. Kazlaus.

“Aš jums parašysiu 10, jei kitą kartą parodysite visą išraišką“, – avansu įvertino Z. Levickis.

Deivio pasirinkimas – kūrinys „Will it go round in circles“.
Egidijus Sipavičius

V. Lukočius nusprendė, kad daina netinka vakaro temai, tačiau pasirodymą jis įvertino labai gerai. Operos solistei patiko tiek kūrinio aranžuotė, tiek D. Norvilo judesiai scenoje.

Dainą „I'm comin out“ atliko D. Starinskaitė. „Žmogus žino, ką daro. Ji tokia stilinga visomis prasmėmis“, – gyrė Z. Kelmickaitė.

„Pasigedau atsitiktinumo“, – kalbėjo Z. Levickis. Smuikininkas atlikėjai siūlė kitą kartą labiau atsipalaiduoti bei improvizuoti.

„Daina buvo blankoka ir skambėjo nuobodokai“, – nutarė N. Kazlaus. Dirigentas V. Lukočius pritarė, kad daina kiek nuobodi, tačiau D. Starinskaitės pastangas įvertino teigiamai.

„Man patiko, kad jūs iš tos sausumos sugebėjote padaryti kažką neblogo“, – privalumų pasirodyme įžvelgė V. Lukočius.
Povilas Meškėla

E. Lubys pasirodė su kūriniu „Lucky“.

„Puikus falcetas, kiek daug spalvų, jei taip ir toliau, gal tikrai ir auksą pasieksite“, – prognozavo Z. Kelmickaitė. Z. Levickis taip pat pagyrė pasirodymą.

"Stilius yra, atlikimas yra, problemų – jokių. Jūsų akys šneka", – teigė N. Kazlaus. V. Lukočius pašmaikštavo, kad E. Lubys komisiją papirko šypsena, tačiau atlikimą taip pat įvertino labai gerai.

Monika Liu disko vakarui nusprendė atlikti „Rock with you“.

„Susitvarkėte puikiai, tačiau tai – ne jūsų žanras“, – pastabų turėjo N. Kazlaus.

„Nepatiko man tas numeris, bet jūs taip puikiai jį atlikote“, – juokavo Z. Levickis. Jo teigimu, atlikėja sudainavo itin įtaigiai.
Deivis

Operos solistui A. Zakarauskui teko save išbandyti kitame muzikos stiliuje. Disko vakarui jis pasirinko kūrinį „I love the nightlife“.

Z. Levickiui pasirodymas nepatiko ir pasirodė nerimtas. Pastabų atlikėjui turėjo ir Z. Kelmickaitė bei V. Lukočius. Scenos kolegė N. Kazlaus apgynė A. Zakarauską. Jai labai patiko jo įvaizdis ir sceniniai sprendimai.

J. Šeduikytė atliko dainą „Dancing night“. Ją praėjusių metų „Eurovizijos“ atrankoje, Latvijoje, atlikėja dainavo su latvių grupe.
Edgaras Lubys

„Puiku, kad išdrįsote atlikti šią dainą, o dar atlikote tiek judesių, kad negalėjau nei suskaičiuoti“, – žavėjosi Z. Levickis.

N. Kazlaus gyrė dainininkės profesionalumą. „Labai gražiai jūsų balsas kontrastavo su tuo beprotišku ritmu“, – komplimentų negailėjo operos solistė. Kiti komisijos nariai taip pat turėjo tik teigiamus atsiliepimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)