Laidoje „Virtuvės istorijos“ Gytis ryžosi pademonstruoti savo kulinarinius gabumus kartu su bičiule, taip pat šokėja Justina Žemaitytė. Jiedu – ne tik šokių partneriai, bet ir geri bičiuliai, palaikantys vienas kitą sudėtingose gyvenimo situacijose ir besidalinantys kartu džiugiomis akimirkomis, rašoma pranešime spaudai.

Bičiulių patiekalų vertinti atvyko švenčių organizatorė Laura Vagonė.

Gytis su Justina susipažino prieš daugiau nei dešimtmetį, kuomet jų keliai susikirto TV3 televizijos kurtame šokių projekte „Šok su manimi“. Nors 2009-aisiais metais konkurse dalyvavusi pora užėmė 3-ąją vietą, tačiau jie iki šiol jaučiasi nugalėtojais, mat projektas išvystė tvirtą tarpusavio draugystę.

„Mes nesame nei karto susipykę per mūsų vienuolika metų pažinties. Tačiau kaip šiandien pamenu, jog tą pirmą susitikimą, kuomet Justė gavo progą įvertinti mano gebėjimus, ji prodiuseriams pareiškė, jog aš nieko nemoku“, – prisiminimais laidoje dalinosi Gytis.

Tačiau Gytis šokio mene nebuvo naujokas – jis yra baigęs aktoriaus-šokėjo specialybę, įkūręs savo vardo šokio teatrą, tik tuo metu sportinių šokių stilius buvo naujas iššūkis net ir jam pačiam.

„Gytis visada tą akcentuoja, jog aš taip pasakiau, bet pati to neatsimenu. Kai susitikom tą pirmą kartą, man kaip tik pasirodė, kad jis šiek tiek moka ir kad galim kažką kartu nuveikti“, – apie pirmą Gyčio sudarytą įspūdį pasakojo Justina.

Justina neslėpė, kad viena jųdviejų istorija įsiminė labiausiai, nors ir buvo lydima ašarų ir streso, mat ji prieš pat tiesioginį eterį pamėtė savo suknelę.

„Pramoginių sportinių šokių šokėjui neturėti specialiai tam šokiui sukurtos ir pasiūtos suknelės, o skolintis kažkokią svetimą, prilygsta tragedijai. Ten buvo vien tik Justės ašaros ir isterija“, - tikrąsias istorijos detales šiandien su šypsena veide prisimena Gytis.

Dviejų bičiulių laidoje laukė azartiška laidos herojų kulinarinė dvikova. Justina – dviejų vaikų mama, todėl jai maisto gamyba yra kasdienybė, na o kokiais kulinariniais šedevrais savo svečius stebina Gytis?

„Aš labai mėgstu gaminti, jeigu turiu tam laiko. Turiu net keletą savo firminių patiekalų. Kūčių vakarą paprastai tai būna eršketas, o per Kalėdas gaminu arba antį, įdarytą raugintais kopūstais, arba triušį grietinėlės ir baravykų padaže. Aš mėgstu pasidarbuoti virtuvėje“, – teigė žinomas šokėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)