Grupė puikiai prisimena skaudų įvykį, kuris pakeitė jų gyvenimus. Interviu metu Justinas Stanislovaitis ir Zigmantas Baranauskas papasakojo, kaip praėjusių metų rugsėjį važiuojant namo iš vestuvių jiems į kelią išbėgo briedis.

Šiltuoju sezonu vaikinai dirba kaip renginių komanda, todėl dažnai tenka savaitgalius leisti vestuvėse. Naktį važiuodami iš vestuvių, Klaipėda-Vilnius greitkelyje jie patyrė autoįvykį. Nors ši situacija iš tiesų yra labai nemaloni ir galėjo baigtis tragedija, grupė į tai sugeba žvelgti su humoru, rašoma TV3 pranešime spaudai.

„Zigmas buvo užmerkęs akis, o briedis išlindo iš tamsos. Pamenu blyksnį ir visur tapo balta. Iššovė visos pagalvės, nuskyniau briedį, permečiau jį per save ir sustojome 5 valandą ryto šalikėlėje“, – itin nemalonų įvykį prisiminė automobilį vairavęs Justinas.

Dainininkas nelaimės akivaizdoje nepasimetė ir pats iškvietė policiją, o vėliau atvyko ir medikų pagalba.

„Miegojau, nesupratau, kas vyksta, spjaudžiausi stikliukais. Justinas „nusitarkavo“ veidą, o aš lyg ir nieko. Skaudėjo sprandą, atrodė, lyg nugulėtas, negalėjau rankų pakelti, o su kojomis viskas gerai buvo. Po to sužinojau, kad man sutrupėjo penktas kaklo slankstelis“, – kalbėjo Zigmantas, po avarijos gydęsis intensyvios terapijos skyriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)