„Pupytė“ M. Šedžiuvienė ne kartą įrodė, jog moka dainuoti – žinoma moteris dalyvavo BTV šou „Muzikinė kaukė“, kur visi pasirodymai atliekami tik gyvai. Tačiau, šį vakarą Monika kiek sutriks, paprašyta gyvai atlikti žinomą dainininko Stasio Povilaičio kūrinį.

Kita laidos dalyvė, priešingoje komandos pusėje sėdinti dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, rodos visai nebijos „Radistų“ mesto iššūkio – laidoje „Geriausi vakarai“ moteris dainuos ne tik gyvai, bet ir prancūzų kalba. „Labai gerai moku prancūzų kalbą, aš Prancūzijoje studijavau“, - laidoje pasakos I. Kazlauskaitė.

„Žinome, kad daug laiko praleidi studijoje. Ar jau kuri savo vaikui lopšines, ar gal kokį muzikinį kompaktą įrašinėji?“ – būsimo tėvelio Deivydo Zvonkaus klaus laidos vedėjas Rolandas Mackevičius. „Kalbant apie kūrybą vaikams – tai pats vaikas jau bus mano kūryba“ – atsakys žinomas prodiuseris D. Zvonkus.

Žinoma, Rolandas ir čia ras, kur pajuokauti: „Aš labai tikiuosi, kad tai tavo kūryba.“ Kaip žinia, laidos „Geriausi mūsų vakarai“ metu, garsenybės ir jų gerbėjai kovoja ne tik dėl savo malonumo. Pusė laimėto piniginio prizo, kurį įsteigė „Eglės“ sanatorija Birštone ir Druskininkuose, bus skirta „Mamų unijos“ globojamoms šeimoms.

Karščiausiame žaidimų šou „Geriausi mūsų vakarai“ šį trečiadienio vakarą dalyvaus grupės „Naujosios pupytės“ narė Monika Šedžiuvienė, laidos „KK2 penktadienis“ vedėjas Žygis Stakėnas, interneto sensacija Monika Šalčiūtė, prodiuseris Deivydas Zvonkus, naujoji laidos „KK2“ vedėja Justė Žičkutė, dainininkė Ingrida Kazlauskaitė. „Radistų“ namuose į pergales garsenybių komandas ves eterio naujokai – Gabrielė ir Dominykas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)