Grožiu ir elegancija pulsuojanti Daina Bosas įsitikinusi, kad savo gyvenimo lemtį reikia mokėti pažinti, priimti ir įdėti nemažai pastangų, kad šeimyninė sąjunga būtų tvari.

Taip pat paskutinėje šių metų laidoje „Gyvenimo spalvos“ žiūrovų laukia susitikimas su legendiniu Lietuvos operos solistu Eduardu Kaniava ir smėlio menininke Jurgita Minderyte.

Lietuvos operos grandas Eduardas Kaniava atvirai pasakos, kad puikybė jam yra svetima, o žvaigždžių liga jis niekuomet nesirgo ir tikrai nesirgs.

Taip pat maestro pripažins, jog laikas - vienintelis dalykas, kurio jam nuolat trūksta. Tačiau, anot jo, tai nėra blogybė. E. Kaniava įsitikinęs - jeigu trūksta laiko, vadinasi, gyveni.

Trečioji laidos herojė – menininkė Jurgita Minderytė atskleis smėlio meno paslaptis, kurios gydo, gaivina ir džiugina ne tik sielą, bet ir kūną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)