Jau rugpjūčio 12-ąją startuojančiame naujajame TV1 sezone – neįtikėtinai atviro realybės „Tikrasis seksas ir miestas“ premjera. Tai - žavingų, sėkmingą karjerą darančių moterų, kurios nori visko – ir tuojau pat – meilės nuotykiai iš Niujorko ir Los Andželo. Žiūrovės priverstos godžiai sekti jų kiaurą parą septynias dienas per savaitę trunkančius nuotykius po karšta saule, drauge su jomis svajoti apie poną Šaunųjį. Moterys skiria pasimatymus ir ieško pono Šauniojo. Deja, joms pavyksta susižvejoti tik ponus „Čia ir dabar“.

Dokumentiniame seriale „Parduotuvių karalienė“ TV1 žiūrovės galės stebėti mažmeninės prekybos ekspertės ir anglų stiliaus ikonos Merės Portas pastangas atidaryti drabužių parduotuvę keturiasdešimtmetėms moterims. Merė Portas nesijaučia laiminga. Taip puikiai ji dar niekada neatrodė, tačiau, kai tokių moterų nėra nei žurnaluose, nei gatvėse. Mados pasaulis ją ir kitas ketvirtą dešimtį peržengusias moteris tiesiog sušlavė po kilimu. Merė ryžtasi šią padėtį pakeisti. Jos parduotuvė - alternatyva gatvėse karaliaujančioms paauglių madoms ar senamadiškiems drabužiams. Dokumentinis serialas atskleidžia Merės pastangas sukurti savo mados sritį nuo mažmeninės prekybos partnerio paieškų, drabužių dizaino iki pat tos dienos, kai pradeda skimbčioti kasos aparatai. Ar sugebės moteris, kritikavusi tiek daug mažmenininkų, dirbti geriau negu jie? O gal ji visiškai susimaus? Kai avi tokiais aukštakulniais, kristi tektų labai žemai. Apie tai – „Parduotuvių karalienėje“ per TV1 nuo naujojo sezono.

Jungtinės Karalystės kirpyklose dirba daugiau nei ketvirtis milijono šukuosenų stilistų. Naujas TV1 realybės šou „Geriausias Britanijos kirpėjas“ atskleidžia nepaprastai aršią kovą tarp geriausių šalies stilistų dėl Didžiosios Britanijos kirpėjo karūnos, kurią įteikia žvaigždžių stilistas Jamesas Brownas.

Kirpėjo karjeros viršūnė yra sukurti tokią šukuoseną įžymybei, kad ji taptų ikona. Tokiam kirpėjui už vieną dieną gali sumokėti tiek, kiek paprastas plaukų stilistas neuždirba per metus. Žvaigždžių stilistas Brownas drauge su „Glamour“ žurnalo redaktoriumi Jo Elvinu negailestingai vieną po kito šienauja konkurentus, kuriems kiekvieną savaitę metamas vis naujas mados iššūkis. Visi kaunasi dėl svajonių užduoties – sukurti šukuoseną pirmo ryškumo žvaigždei, kuri puikuosis ant „Glamour“ žurnalo viršelio. Kiekvienoje dalyje Jamesas dosniai dalins plaukų priežiūros patarimus ir atskleis savo amato paslaptis, todėl kiekvienas galės pats pamėginti susikurti šukuosenas, kurias išgarsino Kate Moss, Cheryl Cole ar Brigitte Bardot.

Pastangos dėl grožio - pagirtinos. Bet svarbiausia – nepersistengti, nes gali atsitikti taip, kaip būna „Nuotakose siaubūnėse“. Šis televizijos realybės šou panardina žiūrovus į patį pasirengimo vestuvėms sūkurį, kai būsimosios nuotakos ryžtasi trūks plyš iškelti tobulas vestuves, ir nesvarbu, kiek įniršio priepuolių joms toji svajonė kainuotų.

Kiekvienas epizodas supažindina su vis nauja nuotaka – dar savanaudiškesne ir valdingesne nei ankstesnioji. Šis unikalus realybės šou atskleidžia būsimųjų nuotakų gyvenimą, jų kovas su draugais, šeima ir būsimuoju vyru, siekiant gauti tai, ko jos mirtinai užsigeidė savo vestuvėms, kurios turi būti lygiai tokios, kokių jos nori, ir ne kitaip! „Nuotakos siaubūnės“ – savaitgaliais per TV1.

Be grožio realybės šou, TV1 naujajame sezone pasiūlys gyvojo pasaulio dokumentikos serialų, net keturis naujus kulinarinius šou, „Emmy“ ir „Auksiniais gaubliais“ apdovanotus serialus, naujus pamėgtų detektyvų „Midsomerio žmogžudystės“, „Volanderis“, „Irenė Huss“ sezonus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)