Drabužių dizainerė, dainininkė ir žinoma socialinių tinklų nuomonės formuotoja Goda Alijeva lankysis įvairiose Lietuvos įmonėse, architektūros ir kultūros objektuose, restoranų virtuvėse ar tiesiog pas įdomius žmones. Sekdama jų sėkmės istorijas įsimintiniausius susitikimo momentus Goda fiksuos telefono kamera ir publikuos savo Instagram paskyroje, rašoma pranešime spaudai.

Kaip žada kūrėjai, kiekviena istorija, kuri bus papasakota laidoje, stebins ir žavės, plės akiratį ir atskleis, kokia turtinga žmonėmis ir pasiekimais yra mūsų šalis, tad laida neabejotinai įkvėps ir motyvuos žiūrovus sekti ar bent jau didžiuotis gerais pavyzdžiais. Kiekvienas laidos reportažas – tai nauja, netikėta, verta susižavėjimo, o kartais, tiesiog dar ir neatrasta kryptis.

Naują laidą TV žiūrovai išvys nuo lapkričio 2 d., kiekvieną šeštadienį, 16.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)