Vaikų mėgstama dainininkė Lina Joy šiemet kartu su akcijos organizatoriais nusprendė suteikti vaikų globos namų auklėtiniams kiek kitokį džiaugsmą – jau daugiau nei savaitę ji lanko mažus ir didelius, ne tik bendrauja su jais, o ir kartu nusifilmuos naujų dainų klipuose.

„Ne pirmi metai, kai mes lankome vaikučius, jiems rengiame mini koncertus. Šiemet kilo kitokia mintis – juos pradžiuginti ne tik pasisvečiavimu, bet ir įtraukti į veiklą, užimti įdomiais dalykais ir kartu parodyti, kad žvaigždės nėra jau taip toli“, – TV3 pranešime spaudai šypsosi jaunosios dainininkės vadybininkė Alina Jonikaitė.

Lina Joy, aplankiusi keletą vakų globos namų, nusifilmavo jau trijų dainų klipuose. Iš viso jos kūrybinė grupė planuoja specialius muzikinius klipus sukurti šešioms dainoms.

Vaikai ne tik dainininkės vizitu džiaugiasi, įsiamžina muzikiniame vaizdo klipe, bet ir bendrauja su Liną Joy lydinčiais asmenimis. Kartu su mergaite įvairius globos namus jau aplankė TV3 laidų vedėjai – Aušra Kilkuvienė, Gediminas Jaunius, Aistė Paškevičiutė ir Džiugas Siaurusaitis.

„Atvykę į svečius mes tikrai neverčiam vaikučių filmuotis klipe. Visų pirma mes norime juos aplankyti ir suteikti jiems džiaugsmo. Tie, kurie nori, drąsiai prisijungia prie vykstančių filmavimų, mokosi šokti, kartu dainuoja ar piešia. Kiti tuo tarpu bendrauja su puikiai iš televizorių ekranų pažįstamais žmonėmis. Aš pastebėjau, kad „Išsipildymo akcija“ pakeitė tuos vaikus. Anksčiau, kai atvažiuodavom pas juos, jie bijodavo, slėpdavosi po stalu. Dabar jie jau laukia svečių, nori bendrauti ir drąsiai įsikimba į ranką“, – įspūdžiais apie globos namuose augančius vaikučius dalijasi Alina.

Linos Joy ir TV3 žvaigždžių specialius apsilankymus vaikų globos namuose pamatysite finalinėje „Išsipildymo akcijos 2008“ dalyje.

Paaukoti vaikams šiemet geros valios žmonės gali telefonu – skambindami arba siųsdami SMS žinutes su žodžiu VAIKAMS trumpaisiais numeriais 1890 (auka 2 Lt), 1891 (auka 5 Lt), 1892 (auka 10 Lt), pirkdami jau greitai prekybos tinkle „Maxima” pasirodysiančias žalsvas akcijos paramos apyrankes, pervesdami pinigus į sąskaitą banke (sąskaitos numeris SEB banke LT89 7044 0600 0385 2791, banko kodas 70440, gavėjas – Labdaros fondas VIENYBĖ). Visi ryšio operatoriai – Omnitel, Tele2, Bitė GSM, Teo ir Mediafonas – ir šiemet atsisakė administravimo mokesčio už akcijos žinutes ir skambučius, tad visi suaukoti pinigai atiteks vaikams iš globos įstaigų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją