„TV pagalbos” duris ir visą joje praleistą gyvenimo etapą užveriu su didžiuliu dėkingumu. Šis projektas mane labai praturtino, daug ko išmokė ir jei reikėtų atsukti laikrodį atgal – nedvejodamas jo imčiausi vėl”, – tęsė G. Jaunius.

Sunkiausia Gediminui atsisveikinti su kolegomis gelbėtojais ir visa kūrybine grupe.

„Ši laida – tai ne tik mes, gelbėtojai. Tai ir didžiulė komanda, dirbanti „už kadro” – režisieriai, operatoriai, redaktoriai. Tai žmonės, kurie įkvėpdavo man pasitikėjimo kaskart vykstant į gelbėjimo misiją. Jie labai kūrybingi ir profesionalūs”, – įsitikinęs daugiau nei pusę tūkstančio gelbėjimo misijų atlikęs Gediminas.

Sausį G. Jaunius vadina nostalgišku ir paskutiniu darbo „TV pagalboje” mėnesiu ir žada, kad karjerą šioje laidoje baigs istorija, kuri nepaliks abejingų.

„Šiuo metu bandau išsiaiškinti labai rimtą problemą Marijampolėje, susijusią su didžiule vaiko nelaime. Tai viena iš tų situacijų, kad iš tiesų jautiesi reikalingas, žmonės tavimi tiki ir esi bene vienintelė jų viltis išsiaiškinti tiesą”, – pasakoja G. Jaunius.

Gelbėtojas tikina, kad žiūrovams jo pasiilgti ir liūdėti, kad jis dingo iš TV ekrano tikrai nereikės – Gedimino laukia naujas iššūkis televizijoje.

„TV3 man pasiūlė naują projektą, kurio tiesiog negalėjau atsisakyti. Žinoma, per daugiau nei penkerius metus buvo įvairiausių pasiūlymų, tačiau aš vis kartodavau, kad gelbėtojo uniformą iškeisiu tik į tokį projektą, kuris man bus dar įdomesnis. Apie šią naują laidą slapta pasvajodavau tikrai ne kartą, tad galiu drąsiai pasakyti, kad TV3 išpildė vieną didžiausių mano troškimų”, – sako gelbėtojas.

Gediminas tikina, kad naujajame projekte įsilies į labai stiprią ir laiko išbandytą komandą, o televizijos žiūrovus ketina nustebinti nauju, kiek kitokiu savo amplua.

„Tikiuosi, kad naujajame projekte atsiskleis iki šiol neatrastos mano savybės”, – sako G. Jaunius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją