Kaip juokauja Rokas, gimtinėje jis turbūt niekada nepražūtų, nes net ir iš lenktynininko batų peršokus į kalėjimo bėglio, gimtajame mieste nebuvo sunku susistabdyti pravažiuojantį automobilį bei įkalbinti žmogų tapti pabėgimo bendrininku.

„Tikėjausi iki galo įgyvendinti pagrindinį pabėgimo planą, tačiau įvertinus tempą ir šiek tiek nukrypus nuo kelio, teko atsigręžti į atsarginį maršrutą. Na, o savo partnerę Godą supažindinau ne tik su šiltais žmonėmis, bet ir Tauragės miškų teritorijomis, po kurias teko nemažai paklaidžioti. Labiausiai adrenaliną būnant bėgliu kėlė nežinomybė, kiek arti yra mūsų gaudytojai“, – pranešime spaudai įspūdžiais apie „Medžioklės sezoną“ dalinosi R. Baciuška.

Godos ir Roko bandymą pabėgti apsunkinti galėjo tai, kad iki laidos filmavimo jie net nebuvo pažįstami. Visgi, vos po kelių akimirkų jau ginčijosi taip, tarsi būtų seni sutuoktiniai.

„Dažniausiai bėgliai savo komandos narį pažįsta jau iš anksčiau. Mes su Roku susipažinome tik pačio žaidimo dieną, tad galvojau, kad gali būti sunkiau komunikuoti. Ypač adrenalino pilnose situacijose. Nuo gaudytojų bėgti tikrai nebuvo lengva, nes daug bėgome miškais. Tačiau vertinant bendrai – viskas buvo tobula“, – sako Goda Problema, kuriai su Dakaro prizininku teko pralėkti ir su išskirtiniu lenktyniniu bagiu.

Gaudynės buvo pažymėtos labai žiemišku, bet saulėtu oru. Bėglius gaudė jau antrą sezoną į gaudytojus įsikūniję ir vis daugiau patirties turintys alternatyvaus roko grupės „jautì“ nariai – Džiugas Širvys, Nojus Zvicevičius, Pilypas Gruzdys, Matas Petrulis.

Ar grupės „jautì“ nariams pavyko pergudrauti protingų sprendimų nestokojusią Godą bei puikiai Tauragę pažįstantį Roką? Visa tai žiūrovai galės išvysti „Telia Play“ platformoje jau ketvirtadienį, kovo 30 dieną.

„Medžioklės sezonas“ – tai realybės šou, kurio metu žinomi Lietuvos žmonės, stengiasi pabėgti iš menamo kalėjimo ir išlikti laisvėje bent keturias valandas. Bėgliai neturi nei pinigų, nei savo telefonų, o bėgdami gali pasikliauti tik sutiktų žmonių pagalba.

Dar prieš pabėgimą gaudytojai ir bėgliai susilažina, kad gaudynių pralaimėtojai turi įvykdyti smagią užduotį. Taip realybės šou praturtinamas dar daugiau juoko kupinų epizodų. Pirmieji į antrojo sezono kovą su gaudytojais jau stojo aktoriai Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas bei atlikėja Beatrich su būgnininke Gertrūda. Vėliau realybės šou išsibandys bei savo apsukrumą demonstruos tokie žinomi Lietuvos žmonės kaip muzikos prodiuseris Leonas Somovas, aktorius Arnoldas Eisimantas, nuomonės formuotoja Dalia Belickaitė su vyru Edvinu Šeškumi, dainininkė Monique, aktorius Marius Repšys, atlikėjas Iron Vytas, atlikėja ir nuomonės formuotoja Simona Nainė bei fotografas Lukas Gricius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją