Veganas bandys atpažinti veganą

Kiekvienas dainininkas pasirodantis žaidime „Aš matau tavo balsą“ pristato ir savo tikrą ar netikrą profesiją arba hobį. Bandydamas „prigauti“ veganu prisistačiusį dainininką, Giedrius Savickas net išsiduos, kad į filmavimą atėjo geltonais delnais, rašoma spaudos pranešime. „Pažiūrėkite, mano rankos geltonos, o nuo ko?“, – klaus Giedrius, o veganu prisistatantis dainininkas nė nemirktelėjęs atspės, kad tai – nuo ciberžolių. „Visiškai teisingai!”, – stebėsis Giedrius, kuris pats jau kurį laiką propaguoja veganinę mitybą. Tačiau veganizmas – ne vienintelis socialiai atsakingas „hobis“ laidoje – su mikrofonu pasirodys ir kraujo donoras, kurio muzikinius gebėjimus nuspėti taps sunku net muzikos profesionalams. „Arba jis visiškai nemoka dainuoti, arba jis tobulai vaidina, taip nuleisdamas mums visiems čia spėliojantiems kraujo“, – suks galvą Monika Liu.

Mėgsta linksmas apgavystes

Su scenos menais puikiai susipažinusiems Giedriui ir Džiugui atpažinti apgaulę ir vaidybą neturėtų būti labai sunku. Paprašius prisiminti smagiausias gyvenimo apgaules, Džiugas šypsosi, kad geriausi prisiminimai, vienareikšmiškai – iš vaikystės. „Pamenu, mane su sese prižiūrėdavo močiutės sesuo, mes ją vadindavome tetule. Na ir mes mėgdavome visaip papokštauti... Pavyzdžiui, sesuo atsiguldavo virtuvėje ant grindų, pasiimdavo peilį ir apsiliedavo pomidorų sultimis. Na, o mano darbas būdavo pakviesti tetulę šaukiant: „tetule, tetule, Rasa pasipjovė!“. Na, mums tada buvo 6 ir 10 metų, tai atrodė tikrai smagu“, – vaikiškas išdaigas bei apgaules prisimena Džiugas ir papildo, kad ir jam pačiam patinka į jį nukreiptos kūrybingos apgaulės ar staigmenos, žinoma, jei jos būna su laiminga pabaiga. „Tik ruošiant staigmeną svarbu įsitikinti, ar tikrai žmogus jos nori“, – juokiasi Džiugas.

Kaip Džiugui Siaurusaičiui, Giedriui Savickui bei penkiems muzikiniams detektyvams: Monikai Liu, Monique, Karolinai Meschino, Indrei Kavaliauskaitei bei LNK sporto žinių vedėjui Adomui Griniui sekėsi demaskuoti blogus dainininkus ir ieškoti gerų ir ar jiems pavyks laimėti 10 tūkst. eurų organizacijai „Gelbėkit vaikus“, bus galima pamatyti jau šį sekmadienį 19.30 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją