G. Kilčiauskienė pasakos, kad kuo toliau, tuo gyvenime jai sekasi geriau – horizontas darosi vis platesnis. Giedrė jau eilę metų ne tik dainuoja pati, bet ir moko to kitus. Laidos vedėjams pasiteiravus, ar kada savo mokinių tėvams pripažįsta, jog jų atžalos – negabios, ir jie niekuomet nedainuos, žinoma moteris ne tik papasakos, kodėl taip niekuomet nesielgia, bet ir pasidalins istorija iš savo pačios praeities, rašoma spaudos pranešime.

„Sunku kitam žmogui pasakyti, kad jis negali dainuoti. Kai pati po 12 klasių stojau mokytis į pedagoginį universitetą, kad tapčiau muzikos mokytoja, ten laikiau stojamąjį egzaminą. Jo metu manęs, tik 18-metės, paklausė – ką aš čia darau? Tada įstojau mokytis lietuvių kalbos ir ten prasimokiau pusę metų. Bet taip į nė vieną egzaminą ir nenukeliavau“, – sakys ji ir pridės, kad iškart po to ir vėl grįžo į muziką – dar 10-11 metų praleido besimokydama to, kas jai patiko labiausiai.

Laidos vedėjas Justinas Jankevičius žiūrovams išduos ir kitą atlikėjos troškimą. Pasirodo, kadaise ji yra svajojusi ir apie veterinarijos mokslus. Tiesa, kaip greit svajonė įsiplieskė, taip greit, po kelių brangaus žmogaus žodžių, ji ir užgeso…

„Mano mama labai greitai nugesino šį mano norą su sakiniu: „Pažiūrėsime, kaip tu sėklinsi karvę“, – dabar jau besijuokdama atviraus laidoje Giedrė.

Tiesa, nepaisant to, Giedrės meilė gyvūnams niekur neišblėso – šiuo metu, kartu su šeima, ji augina net 3 gyvūnus: „Yra du šunys ir katinas, o dar prieš įsigyjant katiną, mes turėjome triušį. Jis jau buvo senas, tad parsitempėme namo mažą kačiuką. Ir tą pačią naktį, kai kačiukas pas mus nakvojo, triušis nugaišo… Dabar Kilčiauskui zyziu, kad noriu antro, bet jis sako, kad pas mus namuose gali išgyventi tik 3 gyvūnai…“ – istorija dalinsis dainininkė.

Kokie yra Giedrės santykiai su šeimos nariais tapusiais gyvūnais? Kaip jai seksis susidoroti su žaidimu, į kurį ją pakvies laidos vedėjai? Galiausiai, ką apie save papasakos kitas laidos svečias, „Didžiajame šou burbule“ išgarsėjęs dainininkas Norbertas Liatkovskis?

„Gero vakaro šou“ – trečiadieniais, 19.30 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją