Projektas, subūręs garsiausias šou pasaulio mamas, jau kitą ketvirtadienį, gegužės 9 dieną, 19.50 val. šmaikščiai atskleis ne vieną pikantišką garsių moterų istoriją.

TV3 eteryje – gausus būrys žinomų Lietuvos mamų. Pasirodys dainininkės Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, Atlanta, Monika ir Vitalija Katunskytės, Liveta Kazlauskienė su dukra Ingrida, Giulija su dukra Monika Sakalauskaite, modelis Vaida Poderytė, laidų vedėjos Agnė Grigaliūnienė, Indrė Stonkuvienė, šokėja Karina Jeremian.

Gegužės 9-ąją TV3 žiūrovai turės unikalią progą išvysti ir garsių Lietuvos vyrų – laidų vedėjo Marijaus Mikutavičiaus, krepšininko Jono Valančiūno, radijo laidų vedėjo Jono Nainio mamas.

Įžymiosios mamytės nominuotos trijose kategorijose. Į nominaciją „Metų mylimiausia nauja mama“ pretenduoja N. Pareigytė-Rukaitienė, modelis Monika Račiūnaitė ir K. Jeremian. Į „Metų mylimiausios mama ir dukra“ – Vitalija ir Monika Katunskytės, Giulija ir Monika bei Liveta Kazlauskienė su dukra Ingrida. M. Mikutavičiaus, J. Valančiūno, Rolando Mackevičiaus ir J. Nainio mamos pretenduoja į „Metų mylimiausios žvaigždės mamos“ apdovanojimą.

Aštrialiežuvis apdovanojimų vedėjas Giedrius Drukteinis ceremonijos viešnioms parengė netikėčiausių klausimų. Juos TV3 eteryje drąsiai uždavinės ir linksmasis R. Mackevičiaus bei J. Nainio duetas.

Ar nuo filmavimo kamerų ir dėmesio spėjusi atprasti N. Pareigytė nesutriks Rolando paklausta, kaip maitinti kūdikį, jei krūtinė yra pagražinta plastikos chirurgų? Žinoma moteris žiūrovus nustebins ne tik sąmojingais ir nuoširdžiais atsakymais, bet ir neįprastu įvaizdžiu – vietoj daugelį metų mėgtų seksualių drabužių N. Pareigytė šįkart pasirinko jaunatviškus ir patogius drabužėlius, prie jų priderino ryškius sportinius batelius.

Nijolė ir kitos jaunos mamos prieš filmavimą užkulisiuose pirmiausia suskubo viena kitai rodyti savo mažylių nuotraukas mobiliuosiuose telefonuose, o didesnės patirties turinčios mamos – Atlanta, A. Grigaliūnienė negailėjo šioms naudingų patarimų ir rekomendacijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)