Situacijų šou „Atsargiai – moterys!“ – tarptautinės sėkmės jau sulaukęs projektas, nuo gruodžio prie televizijos ekranų pakviesiantis ir žiūrovus Lietuvoje. Jame besifilmuojančioms aktorėms teks nelengva užduotis – sukurti daugybę skirtingų personažų. Kiekvieną kartą „Atsargiai – moterys!“ žiūrovai pamatys keliolika įvairių, gerą nuotaiką garantuojančių istorijų.

Viena iš šio šou aktorių Aldona Vilutytė pasakoja, kad jos sprendimą prisijungti prie komandos nulėmė naujų iššūkių alkis. „Šis situacijų šou – labai geras aktorinis drenažas. Vienai aktorei čia reikia įkūnyti daug personažų, jau net nebesuskaičiuoju, kiek jų buvo. Man labai patinka didelis intensyvumas ir nuolatinė kaita“, - sako ji.

Įdomus sutapimas – su L.Rastokaite ir I.Norkute jai jau teko vaidinti viename seriale, bet dažniausiai darbai būdavo suplanuoti taip, kad jos nuolat prasilenkdavo filmavimo aikštelėje. „Dabar – vėl tas pats. Gyvenime puikiai sutariame, bet nerandame laiko susibėgti, filmuojamės irgi skirtingu laiku, tad kartu mus mato tik žiūrovai“, - pasakoja A.Vilutytė.
Kita priežastis, dėl kurios ji sutiko filmuotis šiame šou – patikima ir gerai pažįstama komanda. Tai buvo labai svarbu ir L.Rastokaitei. „Dirbant kūrybinį darbą vienas iš svarbiausių motyvų – gera atmosfera. Puikiai sutariame su režisieriumi, visa kūrybine grupe, todėl dirbti labai smagu“, - sako L.Rastokaitė.

Aktorės vieningai sutaria, kad nors kartais su moterimis tikrai reikia elgtis atsargiai, tą patį galima pasakyti ir apie vyrus. „Tiek vyrai, tiek moterys patenka į kvailas, žioplas situacijas, iš kurių vėliau ir gimsta visokie kuriozai. Žiūrint iš šalies po to atrodo labai juokinga, tačiau niekas nuo to nėra apsaugotas“, - sako L.Rastokaitė.

Kristina Kazlauskaitė prisipažįsta, kad jai pačiai į kurioziškas situacijas dažniausiai tenka patekti per savo patiklumą. Ir ne kartą yra pasitaikę taip, kad į jas ją įpainiojo vyrai. „O aš esu iš tų naivių moterų, kurios labai ilgai galvoja, negi jis tikrai galėjo taip padaryti?“, - pasakoja ji, taip pat pabrėždama, kad visgi labiausiai viskas priklauso nuo žmogaus charakterio.

Garsi aktorė sako siūlomus vaidmenis ir projektus atsirenkanti labai paprastai. „Aš esu aktorė ir mano darbas vaidinti. Paskaičiau, medžiaga gera, mane „užkabino“, todėl mielai sutikau“, - šypsosi K.Kazlauskaitė.

Situacijų šou „Atsargiai – moterys!“ – nuo gruodžio 4 d. antradieniais 19.25 per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)