„Laukiau to. Aš labai noriu sužinoti, ką reiškia būti vyru", - prieš pasirodymą pripažins K. Radžiukynaitė. Visgi jaunoji dainininkė sakys, kad pasiruošimas pareikalavo bemiegių naktų ir daugybės darbo repeticijų salėje: „Kol kas tai tikrai sunkiausia užduotis. Ypatingai sunku atkartoti Donato tembrą, kuris yra labai unikalus – atrodo, to padaryti neįmanoma net vyrui."

Tiesa, Kristinai pasirodžius scenoje, ją pažino retas – rožinis trumpų plaukų perukas ir puikiai atkartotas D. Montvydo įvaizdis bei kūrinio atlikimas abejingų nepaliko, skelbiama pranešime spaudai.

„Kristina, puiki. Puiki visomis prasmėmis. Viskas, ką tu darei su savo kūnu – nemačiau mergaitiškumo jokio. Iš tų variantų, kai mes keičiam žmogaus lytį čia scenoje, tai buvo vienas geriausių įsikūnijimų", - pagyrų negailės Livija Gradauskienė.

„Tu labai tiksliai, energingai ir taikliai darei judesį, tai vokalas šiek tiek nukentėjo. Bet tai yra fiziškai sunku tą padaryti. Tu mus užbūrei", - sakys Inga Valinskienė.

BTV įsikūnijimų projektas praėjusį šeštadienio vakarą pradėjo jau septintąjį sezoną ir iš karto šoktelėjo į populiariausių laidų dešimtuką, užimdamas garbingą septintąją vietą ir tapdamas žiūrimiausiu šeštadienio šou Lietuvoje.

Dešimt naujų atlikėjų ir atsinaujinusi projekto komisija projektą pavertė dar įspūdingesniu nei bet kada anksčiau. Dalyvių pasirodymus vertina dainininkė I. Valinskienė, radijo laidų vedėja L. Gradauskienė, režisierius Vytenis Pauliukaitis bei aktorius ir režisierius Džiugas Siaurusaitis.

Antrojoje „Muzikinės kaukės" laidoje, be K. Radžiukynaitės tapimo D. Montvydu, žiūrovai išvys Justino Lapatinsko įsikūnijimą į Saulių Prūsaitį, grupės „Queens of Roses" narės Akvilės Kisielienės virsmą pop dievaite Ariana Grande, grupės „Vairas" lyderio Rolando Janušo įkūnijamą Adriano Celentano, Baibos tapimą Lady Gaga ir daugybę kitų pasirodymų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)