Šeštadienio rytmečio laidoje daugiau šviesos suteiks iliuzionistas, Lietuvos publikai pažįstamas kaip Mantas Vizard. Žinomo mūsų šalies iliuzionisto Arvydo Stonio mokinys visiškai neseniai Italijoje vykusiame prestižiškiausiame tarptautiniame konkurse nušluostė konkurentams nosis ir į gimtinę grįžo iškovojęs pirmąją vietą. Tiesioginio eterio metu sužinosite, kaip sekėsi jaunajam magui ir kokia konkursine programa jis sužavėjo griežtą komisiją. Visa tai jis pažadėjo parodyti ir tiesioginio eterio metu.

Kuomet aplinkui pilka, šlapia ir tamsu stengiamės gaudyti kiekvieną vis rečiau danguje pasirodantį saulės spindulį. Tačiau, kad ir kaip to nenorėtume – ateina tamsa. Tebūnie tamsa! Taip galėsime sakyti sekmadienį, kada laikrodžio rodykles drauge suksime vieną valandą atgal ir grįšime prie žiemos laiko. Kodėl žinomi specialistai teigia, kad tai yra tikrasis Lietuvos laikas? Psichoterapeutė Vita televizijos žiūrovams patars kaip elgtis tamsiuoju metų periodu, kad neužpultų depresija ir kiti nemalonūs dalykai. Laidoje taip pat sužinosite kokią įtaką žmogaus organizmui turi nuolatinė laiko kaita ir kaip lengviau prie jos prisitaikyti?

Tie kas mėgsta skaityti ir domisi literatūros naujienomis, sužinos kas šiuo metu yra populiariausia Lietuvos knygynuose. Specialistai patars, kaip nepasimesti knygų gausybėje, ieškant pačios tinkamiausios.

Parduotuvėse tikrai esate matę, o gal net ir ragavę įvairios rūšies karbonizuotų bei energetinių gėrimų. Norėdami apie juos sužinoti kuo daugiau į studiją pakviesime žinomą gydytoją toksikologę, kuri pateiks daug svarbios ir vartotojui naudingos informacijos.

Gerą savaitgalio nuotaiką suskurti padės Aido Giniočio vadovaujamas „Atviras ratas“ ir tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalio dalyviai. Jie papasakos kas iš tiesų yra bardai bei atliks savos kūrybos muzikinių kūrinių. Sulauksime svečio ir iš Rusijos – Aleksėjaus Ivaščenkos.

Kaip visuomet studijoje astrologines savaitės naujienas pristatys mokslų daktarė Angelina Zalatorienė, o savaitgalio spaudą apžvelgs laidos vedėjai Lavija ir Paulius.

Lietuvos ryto TV laida „Išjunk siurblį – pramogų panorama“ jau šį šeštadienį 10.00

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją