G. Songailė pagaliau išdrįso garsiai kalbėti apie tai, ką turėjo išgyventi ji ir jos šeima, sužinoję baisią diagnozę. Tuo metu pora buvo ką tik atšventusi pasakiškas vestuves ir augino vos septynių mėnesių dvynukus, tad skaudi žinia trenkė kaip perkūnas iš giedro dangaus, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Kai sužinojau, buvo praėję lygiai du mėnesiai po mūsų vestuvių... Darius buvo išvykęs į užsienį. Aš buvau viena su vaikais”, – sunkiai žodžius rinko ji ir atskleidė, kad jai galvoje buvo rasti du augliai.

Diagnozė išaiškėjo prasidėjus netikėtam priepuoliui. „Mane atvežė į ligoninę pusiau be sąmonės su didžiuliais skausmais. Aplinkiniai net neįtarė, kad situacija yra tokia rimta. Apskritai, apie tai žino tik mano artimiausi žmonės. Iš pradžių tik mano tėveliai ir mano vyras”, – kalbėjo moteris.

Daugelis net negalėjo įtarti, kad iš pažiūros tobulai atrodanti šeima išgyvena tokią didžiulę krizę. Tuo metu G. Songailė iš paskutiniųjų stengėsi išlikti stipri ir kovoti brangiausių žmonių labui.

Kaip garsi moteris sugebėjo atsitiesti ir kartu išlaikyti visą savo šeimą? Kodėl ji išdrįso po diagnozės dar kartą pastoti? Kaip atrodo žymios moters kasdienybė šiandien? Visa tai žiūrovai galės išvysti LNK „Kitu kampu” su Indre Stonkuviene rubrikoje „Moterų pasaulyje”, kur kiekvieną savaitę laukia atvirti ir tikri moteriški pašnekesiai.

Laidos vedėja žinomas moteris pasikviečia pokalbiui ant sofos apie karjerą, šeimą, meilę ir rūpesčius, su kuriais, nepaisant savo padėties visuomenėje, susiduria kiekviena moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)