Šiandien legendinių romansų atlikėjas gyvena ramų šeimyninį gyvenimą Šiauliuose, tačiau laidoje kalbėję draugai jį prisimena kitokį.

„Atsimenu, merginų būdavo aplinkui – apsuptis!“ – juokdamasi apie savo krikšto tėvą pasakoja atlikėja Arina. Ir Česlovas Gabalis neslepia, kad gastrolių metu būdavo visko: „Gytis scenos žmogus, jis negali eiti susiraukęs, nes tada sunku bus jį mylėt. O moterys jį myli.“

„Žinau, sykį buvai rimtai prisidirbęs“, – jaunystės dienas tūkstančių moterų numylėtiniui primena A. Kilkuvienė. G. Paškevičius neslepia, sykį gavo iš šeimos ultimatumą: „Teko sėsti prie apvalaus derybų stalo ir spręsti – arba...arba....“.

„Šeimoje būna visko. Bet svarbu ne tai, kas būna, o rezultatas, kaip viskas vyksta toliau.“, – įsitikinęs garsus dainininkas.

G. Paškevičiaus gyvenimo moterys – laidoje „Kitoks pokalbis”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)