Gintarė Karaliūnaitė pripažįsta, kad viena iš priežasčių dėl ko iširo dvi santuokos, buvo jos žinomumas. Dabar dainininkė vėl turi mylimąjį ir svajoja ištekėti trečiąkart. Tačiau sužadėtinį stengiasi laikyti atokiau nuo viešumos, juolab nepozuoja fotografams ir žurnalistams. Ji prisipažįsta turėjusi nemažai – suskaičiavo net 14 - galimybių ištekėti. Tačiau, šiukštu, ne už vyro iš pramogų pasaulio.

Aleksandras Ivanauskas-Fara gerai supranta, apie ką kalba Gintarė. „Rondo“ grupės lyderį po koncertinius turus žmona lydėjo aštuonerius metus. „Saugojo. O kur gaus kitą tokį? Kito tokio nėra“, - juokavo Fara. Tačiau pripažįsta, kad dar nežinia kaip būtų susiklostęs jo gyvenimas, jeigu žmonos nebūtų buvę šalia. Netgi savo mokytojo Miko Suraučiaus auksinę taisyklę – negerti prieš einant į sceną - dainininkas vis dar mokosi.
Alkoholis, depresijos, vienatvė – lydi daugelį žinomų žmonių. Tai ir yra paslėptoji jų gyvenimo pusė. Ir retas išdrįsta apie ją kalbėti. „Aš sulaukiau daugybės žmonių palaikymo ir draugiškų paplekšnojimų per petį, bet paprašyti pagalbos, kai esi žinomas – labai sunku“, - sako Rokas Žilinskas dar anksčiau laidoje „Valanda su Rūta“ viešai pripažinęs turintis bėdą dėl alkoholio.

O Radži paskutinį savo gyvenimo etapą vadina kova. Jis ligi šiol kovėsi teismuose su TV laidų prodiuseriu, apšmeižusiu dainininką ir jo šeimą, neva Radži tėvai – brolis ir sesuo. Radži įrodė, kad tai melas ir prisiteisė 10 tūkstančių litų už įžeistą garbę. „ Dabar tegu susimoka, o aš gerai bent tris mėnesius pagyvensiu“, - Radži pasakoja ir apie tai, kad žmogui, paskleidusiam šį gandą buvo surengtas čigoniškas teismas. Jis buvo išvarytas iš taboro.

Kokį gyvenimą iš tikrųjų priverstos gyventi mūsų žvaigždės, kas slypi už žėrinčio fasado, kokia kaina sumokama už populiarumą „Valandoje su Rūta“ ketvirtadienį 19.30 val. Per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)