Rašytoja, vertėja ir aukšto sovietinio veikėjo Algirdo Ferenso našlė stebisi, kodėl šiais laikais daugelis vyrų dairosi ir veda vis jaunesnes moteris. „Ką bendro gali turėti penkiasdešimtmetis subrendęs vyras ir jaunutė studentė?", - stebisi ponia Goda. Ji prisipažino, kad savo vyrą medžiojo tiesiogine to žodžio prasme, o nuo jaunų gerbėjų saugojo it savo akį. Kartą, kai jos vyras išvyko į komandiruotę užsienin, Goda Ferensienė slapta nusipirko lėktuvo bilietą ir nuskrido paskui. Ji, vyrui nežinant, užsisakė kambarį greta ir akylai stebėjo su kuo ponas Ferensas leidžia laisvalaikį.

Žurnalistė ir rašytoja Agnė Pačekajė papasakos apie gluminančius eksperimentus, kuriems pasiryžta moterys, kad susirastų arba susigrąžintų antrąją pusę. Žurnalistė savo kailiu išbandė Vilniaus burtininkų, užkalbėtojų ir šamanų siūlomus ritualus, už kuriuos jie prašo apvalios sumelės. Nuėjau pas vieną burtininkę, apsimečiau nepataisoma senmerge, kuriai verkiant reikia vyro. Ji man pasiūlė savo simpatijai priberti druskos į batus ir neva tada jis bus mano", - juokėsi žurnalistė.

Žinomi verslininkai Alesia ir Romualdas Mačiuliai atskleidė neįprastą savo meilės istoriją. Pasirodo, pora pirmiausiai susituokė, o tik po to pajuto įsimylėję vienas kitą. O štai visai netrukus po vestuvių Romualdas Alesiai padovanojo nuosavą namą.

Grupės „Sirenos“ dainininkė Renata Klimaitytė jau du kartus spėjo išsiskirti ir susilaukti dviejų vaikų, o tai nemaža patirtis jaunai moteriai. Ji neatmeta galimybės tekėti ir trečią kartą. Nepaisydama savo asmeninio gyvenimo nesėkmių, dainininkė pataria jaunoms merginoms vyrus rinktis itin atsargiai. „Man baisu, kai merginos vyrų ieško naktiniuose klubuose, juk ten žmonės geria, ten santykių megzti nereikia. Bet ir pačios merginos virto tarsi prekėmis, ateina išsipuošusios kaip saldainiai, o vyrai renkasi, kuri gražesnė", - sako Renata. Jai antrino santykių specialistas Šarūnas Mažuolis, kuris drąsiai pareiškė, jog lietuvaitės per greitai atsiduoda vyrams, todėl jų santykiai greitai žlunga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)