Profesionali sportininkė įsiutusi, kad Greta su Indre fitneso varžybose laimi prizines vietas todėl, kad yra žinomos. Tai neteisybė, nes merginos neturi moteriškų krūtinių.

„Jeigu gyvenime yra vieni standartai ir, tarkim, man net gražu yra ir pirmo dydžio krūtinė. Bet jeigu tai sportas, kur vertinamas moteriškumas, nemanau, kad jos gali gauti pirmas vietas“, - sako Renata.

Tačiau su mažesnėmis nei Renata krūtimis fitneso varžybas laiminti Greta sako, kad taisyklėse neparašyta, kokio dydžio turi būti moters biustas. Viena krūtis turi tilpti į delną.

*

„Reikalingas gražus kūnas, reikalingas gražus veidas, plaukai, krūtinė. Mes neturime silikoninių krūtų, bet aš tuo džiaugiuosi“, - ginasi Greta.

Renata nepasiduoda. Pasipiktinusi sportininkė teigia, kad konkurenčių sėdynės ne tik plokščios! Bet dar ir kvadratinės! Kaip su tokiom uodegom jos drįsta laimėt fitneso varžybas?!

„Indrės sėdimosios nėra. Ji susilieja su kojom plokštumoje“, - kerta iš esmės konkurentė.

Greta Lebedava išsprogdina akis po tokių pasisakymų. Ji visuomet buvo apipavidalinama kaip tobulos figūros mergina. Tai pavydas ir kerštas - įsitikinusi Greta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)