Ir nors dažnai lietuviai pasišaipo iš žinomo vyro, neva, niekas taip ir nežino, iš ko Grigaitis gyvena ir kuo jis dirba, šiandien jis atvirai prisipažįsta per karantiną išties patyręs finansinę duobę. Vis tik, dar gerokai iki tol savo finansus susitvarkęs taip, kad šiandien net ir nedirbant jam nereikia galvoti, kaip išgyventi.

„Taip, aš galėčiau pragyventi iš to, ką esu investavęs, ir leisti sau visiškai nedirbti. Todėl, kad vienaip ar kitaip man jau nereikia daryti kažkokių didelių pirkinių ar papildomo nekilnojamo turto pirkti. Aš mašinos nelaikau dideliu turtu. Pavažinėji vieną, du, tris sezonus – gali kažką pakeisti. Bet. sakyčiau, kad šiandien aš jaučiuosi patogiai“, – šį sekmadienį Delfi TV gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ papasakos Ž. Grigaitis.

Žilvinas neslepia per karantiną patyręs išties nemažai finansinių nuostolių. Visi jo verslai sustojo. Žilvino tiekiamų prabangių gėrimų renginiams nebereikėjo, išskirtinių sagių niekas nepirko, nevyko ir Žilvino teikiamos verslo konsultacijos.

Pernai lietuvis mūsų regione tapo prabangių prancūziškų alkoholinių gėrimų ambasadoriumi. Verslo ir komunikacijos konsultantas Žilvinas dabar apie prabangų šampaną, vyną, konjaką, viskį ar romą gali kalbėti ištisas valandas. „Labai džiaugiuosi, kad lietuviai pagaliau supranta, kad prabangūs gėrimai skirti ne prisigerti, o yra neatsiejama gastronomijos ir, apskritai, šalies kultūros dalis“, – sako Žilvinas.

Žinomas vyras atviras – ryškus ir ekscentriškas jo įvaizdis kartais kiša koją, siekiant karjeros Lietuvoje, todėl megzti verslo santykius jam kur kas lengviau užsienyje.

49-erių Žilvinas bent pusę savo gyvenimo praleidžia užsienyje. Prieš pat karantiną jis pusantro mėnesio praleido Australijoje su žmona Elle, tačiau po to pora buvo priversta išsiskirti ilgam – Australijoje karantinas tęsis net iki lapkričio 1 dienos. Todėl lietuvis mielai laiką leidžia Palangoje.

Ar Palangą galima vadinti Europos lygio kurortu? Žilvinas neabejoja – trūksta labai nedaug. Juk turime puikią gamtą, trūksta tik tvarkos. „Tačiau kainos kyla. Kiek gali vakarienė kainuoti dviese prabangiame restorane Palangoj? Aš manau, kad virš 200 eurų, tai tikrai“, – pasakos Žilvinas Grigaitis Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“ šį sekmadienį 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)