Šį rytą naujos gyvenimo būdo laidos vedėja tapusi V. Skaisgirė savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalino vaizdo įrašu, kuriame matosi, kad filmavimo metu, kuris vyko prabangiame „Šekspyro“ viešbutyje, moteriai netikėtai atsisegė švarko saga.

Laimei, dizainerės, vestuvių ir proginių drabužių suknelių kūrėjos Aurelijos Beliakaitės siūtu įspūdingu kostiumėliu pasipuošusiai V. Skaisgirei neteko slėpti apnuogintos krūtinės. Mat po atsisegusiu švarkeliu moteris buvo pasipuošusi perlais siuvinėta liemenėle.

V. Skaisgirė tokioje situacijoje nepasimetė – atsisegęs švarkelis ne tik moteriai, bet ir visai kūrybinei komandai sukėlė tikrą juoko bangą.

Naujai gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ diriguojanti V. Skaisgirė ne tik tapo šios laidos vedėja, bet yra ir jos prodiuserė. Profesionali naujosios laidos „Raudonas kilimas“ komanda žada, kad jau nuo naujųjų metų kiekvieną savaitę žiūrovų lauks atviri ir nuoširdūs pokalbiai su Lietuvos ir užsienio garsenybėmis. Laidos komandos taikiklyje – išskirtinės, žinomos ir įdomios asmenybės, kurios savo gyvenimą nuo filmavimo kamerų saugo ir interviu į kairę ir į dešinę nedalija.