Meilės mėnesio tradicija tapusių rinkimų rezultatai paaiškės jau vasario 14-ąją. Šventinės dienos programoje – ir „TV3 mylimiausi“, ir kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ apdovanojimų ceremonija, ir nuostabi romantinės komedijos „Kartą Romoje“ (When in Rome) su seksualiuoju Joshu Duhameliu premjera.

TV3 žiūrovai savo mylimiausius 8-iose kategorijose galės rinkti ir šiemet. Įdomu, kuris projektas, pramoginė ar gyvenimo būdo laida, specializuota laida, publicistinė ar naujienų laida, laidos ar projekto vedėjas ir vedėja, lietuviškas serialas ir užsienio serialas iš net 80 gerai TV3 žiūrovams pažįstamų užims mylimiausiųjų pozicijas?

„Šis įvertinimas visai mūsų komandai buvo nerealiai malonus, nes tai yra pačios svarbiausios komisijos – TV3 žiūrovų − įvertinimas. Jau ketvirtą sezoną kiekvieną savaitę eteryje stengiamės nustebinti susitikimais su pasaulinėmis žvaigždėmis, mūsų įžymybių atvirumu bei intriguojančiomis kelionėmis. Smagu, kad mūsų laidos formatas atrado kelią į žiūrovų širdis“, – džiaugiasi pernai „Mylimiausia TV3 pramogine laida“ žiūrovų išrinkto gyvenimo būdo žurnalo „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjas Edvardas Žičkus.

Šiemet E. Žičkus įsitikino, kad jo vedama laida yra mylima net ir užsienyje gyvenančių lietuvių: „Viena žiūrovė prie manęs priėjo parduotuvėje Los Andžele, kita, jau seniai gyvenanti Ispanijoje, mūsų komandos darbą gyrė Barselonos oro uoste. Tai glosto širdį ir verčia tobulėti.“

Pernai TV3 žiūrovai už savo mylimiausius atidavė beveik 100 000 balsų. „Mylimiausiu TV3 projektu“ dvejus metus iš eilės buvo pripažintas „Šok su manimi“, „Mylimiausios TV3 naujienų ir nuomonių laidos“ kategorijoje nepranokstamos taip pat antrus metus iš eilės TV3 Žinios. „Mylimiausios TV3 vedėjos“ ir „Mylimiausio TV3 vedėjo“ nominacijose triumfavo žiūrovų dievinamas vedėjų duetas Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas. Ar šiemet mylimiausiųjų sąraše bus kokių nors esmingų pokyčių?

Ar „Gyvenimas yra gražus“ ir vėl iškovos laimėtojų pozicijas? Ar mylimiausiu lietuvišku serialu išliks „Moterys meluoja geriau“, o užsienio – „Nusivylusios namų šeimininkės“? Kviečiame atiduoti savo balsus.

Balsavimas vyks iki vasario 13 dienos vakaro. Nepraleiskite galimybės nulemti rezultatus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)