„Jie labai veikia. Po kiekvieno straipsnio sulaukiame įžeidžiančių komentarų, ypač dėl Godos išvaizdos. Jiems netinka viskas, kaip mes kalbame, ką mes veikiame, ar kaip gyvename”, – guodžiasi Evaldas Petrauskas.

Goda Petrauskienė socialiniuose tinkluose atvirai dalinasi grožio procedūromis ir atliktomis plastinėmis operacijomis, o tai nepraslysta pro piktų komentatorių akiratį. Viena jų, socialinių tinklų žvaigždė, influencerė Gerda Biel. Mergina tiesiai pripažįsta, kad Petrauskų nemėgsta. Ir kartkartėmis savo nemeilę išreiškia komentarais, rašoma pranešime spaudai.

„Jie atrodo šiek tiek pasikėlę ir tokie tušti žmonės, net nežinau, ko iš jų tikėtis, – laidoje sakė G. Bieliauskaitė. – Aš kaip ji gal ir nesirengčiau, nes man jos stilius primena 2014-2015 metus. Girdėjau, kad ji darosi operacijas vien dėl vyro, o tai, manau, yra labai kvaila. Kam darytis dalykus dėl to, kad įtiktum vyrui, jeigu gali susirasti tokį vyrą, kuriam patiksi tokia, kokia esi“.

Tuo tarpu Goda laidoje gynėsi, kad operacijas darosi tik dėl savęs: „Tikrai ne dėl to, kad kažkam įtikčiau ir galėčiau pasirodyti prieš kažką“.

Kartas nuo karto internete pora aptinka tokius ir panašius komentarus: „Bukaprotis su bukaprote, du durniai atrado vienas kitą, tas besmegenis, o ana – visko prisidarius“.

„Reikėtų jiems iš arti pamatyti, kaip aš gyvenu ir ką darau. Užsidėti mano batus, prasieiti jais per mano gyvenimą ir suprasti, kad jis nėra lengvas“, – sakė Evaldas.

Šį penktadienį startuoja naujas realybės šou „Nekenčiu žvaigždės”, kuriame akis į akį susitiks nekentėjai ir žvaigždės, ir visos pastabos bei neapykanta bus išsakyta į akis. Nekentėjai turės galimybę praleisti dieną su savo nemėgstamomis žvaigždėmis, patirti tai, kuo kasdien gyvena žinomi žmonės.

Ar po susitikimo nekentėjai pakeis savo nuomonę? Ar neapykanta tik dar labiau padidės? Pirmojoje „Nekenčiu žvaigždės“ dalyje – Godos ir Evaldo Petrauskų bei Gerdos Biel susitikimas. Ar Goda ir Gerda paspaus viena kitai ranką? Kodėl Petrauskienė Gerdai į kavą pribėrė druskos?

Pirmasis susidūrimas – jau šį penktadienį portale LNK.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)