Tąvakar LRT studijoje iš trijų finalininkų lūpų skambėjo dainos finalininkės: „Attention“, „Take A Look At Me Now“ ir „It's All About A Boy“. Kiekvienas jų atliko savitą tų pačių kūrinių versiją. Tiesa, šiuo metu Londone vaidinantis Vaidas savo pasirodymus buvo nufilmavęs iš anksto. Komisija jau išrinko savo favoritus. Žiūrovų verdiktas paaiškės šeštadienį tiesioginio balsavimo metu.

„Tikiu savo daina ir labai tikiuosi, kad jai pasiseks. Manau, kad ji šauni, - DELFI sakė „Attention“ dainos kūrėja V. Matačiūnaitė. - Jei užsienyje norime patraukti dėmesį, tai kodėl ne su šia daina?“

Ar Vilijai labai skaudėtų širdį, jei į Kopenhagą su jos kūriniu keliautų Mia arba Vaidas? „Galbūt šiek tiek, bet jei jie išvažiuotų, jau būtų gerai. Tai reiškia, kad mano daina bent jau Lietuvoje yra įdomi ir žmonėms patiko“, - neslėpė „Eurovizijos“ konkurso finalininkė.

„Eurovizijos“ užkulisiai – DELFI TV siužete:

Svarstė palikti konkursą

Užkulisiuose Mia su Vilija juokavo, kad jei konkursą laimės „Attention“, tada į Daniją geriausia vykti Vilijai. Jei „Take a Look At Me Now“ - Miai.

„Mia įrodė, kad yra stipri su daina „Take a Look At Me Now“. Man dar galbūt su ja reikėtų padirbėti. Bet manau, kad jai ši daina labiausiai tinka“, - sakė Vilija, labai atsargiai svajojanti apie savo pergalę konkurse.
Vilija Matačiūnaitė

„Šiai laidai spėjau pasiruošti tik laidos filmavimo išvakarėse. Nes tik šeštadienio naktį sužinojau, kad lieku „Eurovizijoje“. Galvojau, kad savaitgalį iškrisiu. Ar netikiu savo sėkme? Dabar, kai bronzą turiu, tai pradžiai užteks“, - juokėsi V. Matačiūnaitė.

Užkulisiuose - Vilijų ašaros

Tačiau atlikėjos akys tąvakar ne tik šypsojosi. Konkurso rengėjų kalbinama V. Matačiūnaitė negalėjo sutramdyti riedančių ašarų.

„Prieš porą savaičių buvo minčių pasitraukti iš „Eurovizijos“. Bet negaliu nuvilti gerbėjų ir žmonių, kurie balsuoja už mane, investuoja savo viltis, energiją ir meilę, – prisipažino ji. - Dar prieš „Euroviziją“ girdėjau gandų, kad jau iš anksto yra nuspręstas laimėtojas. Dėl to man net nerekomendavo dalyvauti. Nežinau, ar gandai pasitvirtino, ar dar pasitvirtins. Tiesiog jaučiuosi skolinga ir atsakinga prieš tuos žmones, kurie mane palaiko. Jei ne jie, aš čia nebūčiau.“
Vilija Pilibaitytė-Mia

Tąvakar verkė ne tik Vilija Matačiūnaitė, bet ir Vilija Pilibaitytė-Mia.

„Ašaros ir nerieda šiaip sau. Aš labai įsikūniju į savo atliekamą dainą. Atlikėjas turi jausti tai, apie ką jis dainuoja ir tai įkūnyti. Scenoje negali būti suvaržytas, net jei esi su glaustinuke, kaip šiandien aš buvau. Jei esi scenoje, negali būti kompleksuotas“, - prisipažino Mia, dėl itin seksualaus savo įvaizdžio iš komisijos sulaukusi daug pagyrų.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (269)