Dalyviai savo pranašumus demonstravo ne tik vokalais, bet ir rekordinio trumpumo sijonėliais, pusnuogiais šokėjais, krepšinio elementais ir kontrabosais virtusiomis moterimis.

Pirmosios atrankos didžiausia žvaigžde galima būtų vadinti dainininką Sasha Song, kuris prieš dvejus metus jau atstovavo šalį tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Iš ankstesnių atrankų jau pažįstami dar 5 atlikėjai: Monika Linkytė, Urtė Šilagalytė, Agnieška, Mino ir Ramūnas Difartas.

Kitus galima vadinti naujokais ne tik „Eurovizijoje“, bet ir didžiojoje scenoje. Žiūrovai turės progą susipažinti su: „The Independent“, Martynu Beinariu, Dovydu Maščinsku, Neferite, Aurelija Slavinskaite, Gintare Korsakaite, Laura Juraite, „Mezzo Tronic“.

Dalyvius vertino: Gytis Ivanauskas, Rosita Čivilytė, Faustas Latėnas, Darius Užkuraitis ir Jonas Vilimas. Komisija buvo griežta ir žodžių į vatą nevyniojo. “Jūs kalbat geriau nei dainuojat. Jeigu būtų mano valia, aš tokių atlikėjų išvis neleisčiau į sceną“, - kelias naujokes įvertino R.Čivilytė. „Vaikinai, jūs nenorite laimėti“, - išklausęs vienos grupės dainą pareiškė J. Vilimas.

Į finalą kiekvieną šeštadienį bendru žiūrovų ir komisijos balsavimu pateks trys dalyviai, dar vienas bus išrinktas internetinio balsavimo metu, komisija turi galimybę tiesiai į finalą deleguoti dar iki penkių dalyvių. Taigi nacionaliniame finale matysime mažiausiai dešimt, daugiausiai – penkiolika atlikėjų.

Pirmosios atrankos dalyviai ir jų kūriniai (atsitiktine tvarka):

Sasha Song — „The Slogan of Our Nation“;
Monika — „Days go by“;
Agnieška — „Her name is May“;
„The Independent“ — „7th bus“;
Mino — „Don’t go“;
Ramūnas Difartas — „Before you go“;
Martynas Beinaris — „Tomorrow and after“;
Dovydas Maščinskas — „Dirty avenue“;
Urtė Šilagalytė — „Candy baby“;
Neferitė — „3 wishes“;
Aurelija Slavinskaitė — „The End“;
Gintarė Korsakaitė — „Atmerk akis“;
Laura Juraitė — City of steel“;
„Mezzo Tronic“ — „I Mean It“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją