Pasitarus su komisija, iš nepatekusių į pusfinalius buvo išskirti antrame atrankos koncerte pasirodžiusi Giedrė Smolskaitė su daina „Stay awake tonight“, trečiame koncerte prisistačiusi Sophie su kūriniu „Make it happen“ ir ketvirtame koncerte išsiskyrusi grupė „Gerai Gerai ir Miss Sheep“ su daina „War in the wardrobe“. Juos kartu su kitais 15 atlikėjų išvysime dviejuose „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos pusfinaliuose, kuriuos LRT televizija transliuos šį ir kitą šeštadienį 21 valandą.

Vietas pusfinalyje jau turi penkių atrankos koncertų laimėtojai – „Saulės broliai”, Andrius Pojavis, „Timohi”, Beissoul su Gabriele Griciūte, Božolė choras, Elvina Milkauskaitė, Neringa Šiaudikytė, Linas Adomaitis, Girmantė Vaitkutė, Gintarė Korsakaitė ir Gabrielius Vagelis, kuris pusfinaliuose pasirodys ir vienas, ir duetu su Ieva Zasimauskaite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)