FC Baseball pseudonimu geriau žinomas Tautvydas Gaudėšius vos per 16 mėnesių išleido 3 sėkmingus muzikos albumus: „Lùna“, „Vorai“ ir „Žvėrynė“. Populiariausias šių albumų dainas FC Baseball atliko ir filmu virtusiame didžiausiame savo soliniame koncerte, kuris praėjusių metų lapkritį įvyko sostinėje, koncertų salėje „Compensa“.

„Mano dainos yra tikrai mano dainos. Jos yra apie mano mylimąsias, apie mano tėvus, mano vaikystę, dabartį, draugus, vienatvę, apie tai, kaip kartais būną liūdna. Apie viską. Ir tai, kad žmonės taip reaguoja į šią muziką, jau yra crazy“, – koncerto filme sako žinomas atlikėjas.

Koncerto „Žaidimai“ filme užfiksuotos akimirkos nuo mėnesius trūkusio pasiruošimo iki gausių gerbėjų ovacijų, nuskambėjus paskutinei pasirodymo dainai. Pro kameras neprasprūdo ir dainininko nerimas, kai likus vos kelioms dienoms iki pasirodymo kovojo su peršalimu, ir nuoširdžios emocijos gausioje FC Baseball komandoje.

„Kai vyko visas filmavimo procesas, atrodo net neturėjau laiko susimąstyti apie tai, kad viskas yra filmuojama. Dabar, mąstant apie tai, kad į visą tai galėsiu pažvelgti po penkerių ar dešimties metų, viduje pasidaro maloniai šilta ir esu labai dėkingas už šią galimybę“, - emocijomis dalinasi T. Gaudėšius.

„Per vos daugiau nei metus žiūrovams pristatome jau ketvirtąjį koncerto filmą. Justinas Jarutis, Donatas Montvydas, „ba.“, o dabar ir FC Baseball – visi šie atlikėjai yra ypač aktualūs šių dienų Lietuvos muzikinėje padangėje. Džiaugiamės galėdami įamžinti juos savo populiarumo viršūnėje, o žiūrovams suteikti galimybę ne tik išvysti pasirodymus, bet ir iš arčiau pažinti savo mylimus atlikėjus“, – pranešime spaudai sako „Telia Play“ televizijos paslaugos vadovė Vitalija Kibildė.

FC Baseball koncerto filmą galima pamatyti jau nuo vasario 14 d. „Telia Play+“ platformoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją