„Penktadienį jis pristatė mano daiktus į tėvų namus, kadangi aš įeiti negaliu, nes kodai buvo pakeisti, tai jis be jokio teismo nutarimo pristatė mano daiktus mano tėvams“, – emocijų laidoje „KK2“ neslėpė žinoma šokėja.

„Gavau tiesiog tėčio skambutį, jis klausė: „Ar žinojai apie daiktų atvežimą?“, atsakiau, kad ne… Antstoliai tiesiog labai draugiškai įsiveržė į tėvų kiemą su daiktais ir tuo viskas užsibaigė“, – kalbėjo ji.

Kaip pasakoja vis dar oficiali M. Kuzminsko žmona, ji buvo išmesta iš jųdviejų bendrų namų. Laidoje pasiteiravus, ar jis pakeitė signalizacijų kodus, kad ji negalėtų patekti į namus, Eglė atsakė, jog būtent taip ir nutiko.

„Gal rugpjūčio mėnesį. O kai paklausiau kodo, aš jo negavau. Jis tiesiog man neatrašė“, – pamena pašnekovė.

Iškart po Eglės prievartinio iškraustymo M. Kuzminskas savo socialiniame tinkle viešai pranešė, kad jau kurį laiką sklandantys gandai apie jo ir Eglės skyrybas yra ne melas. Tiesa, krepšininkas savo gerbėjams leido suprasti, kad jų skyrybų priežastis yra skirtingi požiūriai į gyvenimą.

„Mindaugas save labai norėjo pozityviai pateikti, bet iš tikrųjų žmogus net nesugeba tvarkingai, sąžiningai išsiskirti. Be jokios žinios atsiunčia daiktus tėvams… Aš manau, kad po 6 metų buvimo kartu esu nusipelniusi truputį geresnio elgesio“, – LNK laidoje kalbėjo šokėja.

Neseniai Mindaugas Eglei atsiuntė ir skyrybų dokumentus. Tačiau pora jau seniai nebegyvena kartu…

„Tai buvo ne mano sprendimas. Iš tikrųjų ne man meilė baigėsi ir dėl to šio žingsnio nenorėjau žengti. Jis nutarė, kad nebenori būti su manimi ir tai nutarė realiai jau prieš vestuves. Jis turėjo tai užbaigti“, – su ašaromis akyse kalbėjo ji.

Mindaugas, kaip skyrybų priežastį, nurodė nesutampančius interesus: „Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, jog vienas mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa“, – savo viešame pareiškime skelbė sportininkas.

„Jo žodžiai ir jo veiksmai iš tikrųjų neatitinka, neturi ryšio. Jeigu žmogus nori šeimos ir vaikų... Gal jis ir norėjo, bet ne su manimi, matyt, tačiau jis elgiasi visiškai kitaip“, – pasakojo ji.

„Aš turiu nerealų šeimos pavyzdį – savo tėvus ir natūralu, kad aš ateityje irgi to noriu. Kaip skyrybų priežastį jis įvardina tai, kad aš norėjau karjeros, o ne šeimos – tai tiesiog yra nesuvokiama“, – pridūrė Eglė.

Būtent dėl šių žodžių šokėja ir nusprendė nebetylėti. Pasak moters, tikroji skyrybų priežastis – neištikimybė. Mindaugas turi kitą.

„Bandėme taikytis, bet tai buvo tiesiog neįmanoma, nes kai gyveni kažkokiame mele, matyt, neįmanoma nieko sutaisyti“, – teigė pašnekovė.

Laidoje pasiteiravus, ar ta minima kita moteris su juo buvo Niujorke, Eglė tepasakė: „Nekomentuosiu“ ir susigraudino.

Pasak Eglės, jie su Mindaugu kartu po vienu stogu jau nebegyveno praėjus vos dviems savaitėms po prabangių vestuvių 2017 metų vasarą.

Šokėja mano, kad kita moteris Mindaugo gyvenime atsirado dar prieš vestuves.

„Tiesiog buvo aišku, kad su ta moterimi bendravimas nebuvo niekada nutrauktas... Tai vyko ilgą laiką“, – kalbėjo ji.

Medaus mėnesį Eglė ir Mindaugas leido Balio saloje. Ten Mindaugas elgėsi keistai – neleido Eglei į „Instagram“ tinklą dėti judviejų nuotraukų, nors anksčiau tokias nuotraukas dėdavo ir pats.

„Tuo momentu nežinojau, kodėl. Po to supratau, kad gal nenori, jog visa tai žinotų kita“, – atviravo Eglė.

Po medaus mėnesio jaunavedžiai grįžo į bendrus namus Vilniuje. Ten, Mindaugo kompiuteryje Eglė rado nuotraukas.

„Aš nežinau, kokios gali būti mintys, pamatant tokį dalyką. Tikrai nebuvo pozityvios ir tikrai didžiausiam priešui to nelinkėčiau“, – teigė ji.

Pasiteiravus, kas buvo užfiksuota tose nuotraukose, Eglė nedaugžodžiavo: „Tiesiog jis buvo jausmingai apsikabinęs su kita moterimi ir panašiai. Nepažįstu jos“.

Atėjus metui pasikalbėti apie kitą moterį, anot pašnekovės, Mindaugas neigė tokias kalbas ir savo kaltės nepripažino. Netrukus Eglė išėjo gyventi į tėvų namus.

Paklausus, ar per visą jųdviejų draugystę ji galėjo įtarti Mindaugo neištikimybę, Eglė tikino, kad ne: „Niekada. Net per visus 6 metus mūsų bendro gyvenimo“.

Šokėja pasakoja, kad ji paprasčiausiai negalėjo jo įsivaizduoti su kita. Nepaisant to, nutiko jos blogiausias košmaras.

„Tai viskas tuo ir baigėsi. Tiesiog palikau žiedus ir išvažiavau pas tėvus į Vilnių“, – sakė ji.

Eglė prisipažįsta, kad Mindaugą be galo mylėjo ir net buvo pasiruošusi atleisti jo neištikimybę.

„Natūralu, kad jau detalės išlenda, bet tai buvo ne iš jo. Kiekviena moteris sako, kad neatleistų neištikimybės, aš galbūt taip pat irgi sakiau, bet kai tai tau nutinka, į viską pažvelgi pro kitą prizmę. Aš būčiau atleidus, tiesiog žmogus to nenorėjo. Žmogus, kuris nori susitaikyti, jis atsiprašo, pripažindamas savo kaltę, nes klysti gali bet kas“, – tiki pašnekovė.

Eglė ir Mindaugas susipažino 2011 metais Europos krepšinio čempionato Lietuvoje metu. Mergina buvo Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo šokėja ir šoko čempionate. Mindaugas buvo čempionato žiūrovas. Tuo metu dar labai jaunas vaikinas į vyrų rinktinę nepateko.

„Kaip ir daugumai pradžioje patraukė išorinis vaizdas. Iš pradžių jis man patiko vizualiai, o vėliau pradedi bendrauti“, – pasakojo Eglė, pridurdama, kad ją pirmiausiai patraukė Mindaugo šypsena ir garbanos.

Netrukus po pirmojo susitikimo Mindaugas Eglę užkalbino socialiniame tinkle ir pakvietė kavos.
„Jeigu buvome kartu 6 metus, manau tų bendrų interesų buvo labai daug“, – sako ji.

Pasiteiravus, kada krepšininkas ją supažindino su savo tėvais, Eglė pamena, kad pirmas susitikimas įvyko gana greitai.

„Tai nutiko po maždaug 2 mėnesių bendravimo“, – kalbėjo šokėja.

Netrukus M. Kuzminskas pradėjo kilti karjeros laiptais. Jaunas vyras paliko Kauno „Žalgirį“ ir persikėlė į Ispanijos aukščiausios lygos „Malagos“ ekipą. Eglė paliko visus darbus Lietuvoje ir išvažiavo kartu su mylimuoju.

„Mes apsigyvenome kartu, kai jis išvažiavo žaisti į Malagą, aš persikėliau savo mokslus į Malagos universitetą dėl jo ir tada jau gyvenome kartu“, – pamena pašnekovė.

Treji metai Ispanijoje buvo nuostabūs. Tuo metu pora nusipirko kotedžą Vilniuje. Eglė skraidė į Lietuvą ir rūpinosi bendro poros būsto įrengimu.

„Kadangi Mindaugas žaidė Malagoje ir jis turėjo intensyvų tvarkaraštį, namų įrengimu rūpinausi aš. Grįždavau į Lietuvą, rinkau visus baldus, viską įrenginėjau“, – pasakojo Eglė.

Tada Mindaugas gavo svajonės vertą pasiūlymą – Niujorko „Knicks“ komanda jį pakvietė į NBA. Pasiūlė dvejų metų ir 6 milijonų JAV dolerių kontraktą.

„Kiekvieną žmogų formuoja jo aplinka ir galbūt tie metai NBA davė savo. Kai yra didelis moterų dėmesys, prabanga, privatūs lėktuvai – natūralu, žmogus kartais negali atsilaikyti“, – stengėsi vis dar savo oficialų vyrą pateisinti Eglė.

Pasiteiravus, ar jos meilė Mindaugui baigėsi, Eglė pravirko: „Sunku labai kažką sakyti, bet… Manau, kad taip“.

E. Adreikaitė prieš vestuves pasirašė priešvedybinę sutartį: „Aš tiesiog norėjau būti su juo ir būčiau viską padarius“, – sakė ji.

Laidoje E. Andreikaitės buvo taip pat paklausta, ar jai kada nors teko patirti smurtą, tačiau apsiašarojusi M. Kuzminsko žmona nuo komentarų susilaikė: „Gal galime apie tai nekalbėti, man bus per sudėtinga“, – sakė ji.

Poros vestuvių akimirkos:

DELFI primena, kad po poros vestuvių, įvykusių 2017-ųjų liepos 6-ąją, Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną, neilgai trukus pasigirdo kalbų, kad sutuoktiniai skiriasi, tačiau pats sportininkas ir jo žmona žinios netvirtino iki pat 2018-ųjų spalio pabaigos.

„Kadangi gandai sklando jau ilgai ir anksčiau ar vėliau tai bus oficialu, noriu pranešt, kad mes su Egle skiriamės. Labai daug gražių akimirkų kartu, daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės.

Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, kad vienas iš mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa. Stengiausi viską išsaugoti, o dabar belieka tikėtis, kad besukant skirtingais keliais nugalės sveikas protas, niekas nesieks asmeninės naudos ar pykčių ir ateityje surasime savo laimes.

Labai tikiuosi visuomenės ir žiniasklaidos supratimo ir pagarbos privatumui, nespekuliuojant detalėmis“.

Tokį įrašą savo „Instagram“ paskyroje spalio 23-iosios naktį nusprendė palikti M. Kuzminskas, paaiškindamas gerbėjams skyrybų priežastį.

Vestuves atšoko ypatingoje vietoje

Tuomet Niujorko „Knicks“ klubo puolėjas M. Kuzminskas ir E. Andreikaitė vestuves Senojoje Varėnoje surengė po šešerių metų draugystės. Pora susižadėjo po penkerių metų, 2016 metų liepą.

Tuoktuves Senojoje Varėnoje krepšininkas pasirinko neatsitiktinai – čia, netoli Varėnos, vienkiemyje, yra įsikūrusi jo močiutė, kurią jis lanko kiekvienų vasaros atostogų metu. Vestuvių dieną Senosios Varėnos bažnyčią dekoratorės išpuošė dirbtinių baltų gėlių žiedais, nutiesė raudoną kilimą.

Vos atvykus nuotakai, apsaugos darbuotojai užvėrė bažnyčios duris. Santuoka vyko tik artimiausių kolegų bei draugų rate. Po ceremonijos jaunuosius, išeinančius iš bažnyčios, svečiai pasitiko žerdami baltų rožių žiedlapius. Bažnyčios tvoros vartus uždarę apsaugos darbuotojai neleido žiniasklaidai iš arti įamžinti jų šventės akimirkų.

E. Andreikaitę gina ir bičiulės, ir sporto žurnalistė

M. Kuzminsko įrašas socialiniuose tinkluose papiktino E. Andreikaitės aplinkos žmones. Ypač – E. Andreikaitės draugę Dovilę Urbanaitę. Vestuvių planuotoja dirbanti mergina DELFI prisipažino, kad toks krepšininko pareiškimas jai sukėlė pyktį.

„Eglė visą laiką aplink save laikė tylos sieną, bet kai Mindaugas po visur ėmė skleisti savo iškreiptą skyrybų versiją, nebegali tylėti nei Eglė, nei jos artimiausieji, kurie žino tikrąją situaciją“, – kalbėjo Eglės bičiulė.

Pasiteiravus, kaip šiuo metu jaučiasi Eglė, jos bičiulė neslėpė: „Labai blogai. Tai yra sudėtinga ir daug streso kelianti situacija“.

„Žinau, kad Eglė pirma nebūtų pradėjusi kalbėti, ji pati savyje tvarkėsi su ta situacija, bet vakar Mindaugo pareiškimas pribloškė mus visus“, – tikino ji. Dovilė leido suprasti, kad jos draugės santuoka iširo ne dėl skirtingo požiūrio į gyvenimą, o dėl galimos išdavystės, todėl viešai išsakyta Mindaugo pozicija paprasčiausiai skiriasi nuo realybės. „Apie Mindaugo neištikimybę jau seniai visi puse lūpų kalba, o artimesnės aplinkos žmonės tą jau seniausiai žino“, – DELFI sakė vestuvių planuotoja.

Dovilė Urbanaitė, Eglė Andreikaitė, Mindaugas Kuzminskas

Šią savo mintį Dovilė išsakė ir socialiniame tinkle „Instagram“, kuriame nusprendė apginti savo draugę.

„Visų santykių svarbiausia sudedamoji dalis – ištikimybė. Esu laiminga vadindama Eglutę savo geriausia drauge jau 13 metų, nes mums abejoms lojalumas yra be galo svarbus, o nukrypimų į tiesiog šonus negalime toleruoti nei draugystėje, nei meilėje. Labai Tave palaikau ir myliu, sese!“ – viešai skelbė ji.

Anot Eglės geriausios draugės, šis skaudus faktas slėptas metus.

„Tiesiog ji nėra ta, kuri po visur šūkautų, ką jis padarė. Turbūt pastebėjote, kad ji į visas šalis nedalina interviu, nesirodo daug viešumoje, yra gana privatus žmogus, bet žinau, kad ir jai trūko kantrybė“, – tikino mergina.

Dovilė sako, kad stebėti geriausios draugės šeimos dramą jai buvo labai skaudu: „Žinote, kai kalba eina apie artimą žmogų, kraujas dar labiau užverda, nei kai kalba apie tave“.

Netrukus po to socialiniame tinkle savo nuomonę apie poros skyrybas išsakė ir žinoma sporto žurnalistė Laima Janušonytė.

Žinoma žiniasklaidos atstovė savo pareiškime rašė, kad ne viskas buvo tiesa.

„Pažįstu šios poros abi puses, taip pat jų tėvus ir noriu pasakyti, kad, ponai ir ponios, jūs apsirinkate, kaltindami „Kuzios“ žmoną Eglę. Deja, šioje istorijoje kalta ne ji. „Lietuvos rytas“ rašo: „Skyrybas išgyvenantis M. Kuzminskas...“. Nei velnio jis neišgyvena!“, – teigė žurnalistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1130)