J. Anusauskienė iš pradžių pamanė, kad šou kviečiama dalyvauti Evelina. Supratusi, kad pasiūlymo sulaukė ji pati, Jurga neteko žado. J. Anusauskienės įsitikinimu, jei kelionėse jai pavykdavo dėl gero kadro prisėlinti prie plėšrių žvėrių, „Žvaigždžių dutuose“ jai taip pat turėtų sektis.

DELFI pavyko sužinoti, kad J. Anusauskienė scenoje TV žiūrovus stebins drauge su dukra, dainininke Evelina Anusauskaite.

„Evelina man – autoritetas. Dabar esu jos paklusni mokinė. Smagu, kai mama su dukra gali apsikeisti vaidmenimis“, – kalbėjo būsimoji duetų dalyvė.

Jurga Anusauskienė yra kilusi iš garsių muzikų Vasiliauskų giminės. Mama - smuiko mokytoja, vienas dėdė – violončelininkas, kitas – vargonininkas. J. Anusauskienė jau nuo penkerių metų mokėsi griežti smuiku ir dainavo tuomet dar būsimo vyro suburtame ansamblyje.

E. Anusauskaitė jau yra dalyvavusi antrajame „Žvaigždžių duetų“ sezone. Scenoje pasirodymus ji rengė su aktoriumi Leonardu Pobedonoscevu. Pora projekte sėkmingai išliko iki finalo ir laimėjo trečiąją vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)