Po ilgos tylos ketvirtadienį dainininkas pasirodys LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ ir pažers gluminančių spėlionių apie dabartinį savo gyvenimą.

Kodėl jūs klausiate apie mano šeimą ir galvojate, kad aš vis dar vedęs?“ - retoriškai klaus E. Kučinskas.

Dar prieš kelerius metus E. Kučinsko buvo pilna visur – jis vedė populiarias laidas, su kitais atlikėjais dainavo grandioziniuose koncertuose, linksmino lietuvius, o dabar jo tarsi nebeliko.

Edmundas neslepia, kad dingęs iš televizijos jis dabar išgyvena nuosmukį, tačiau vis dar gali pragyventi iš koncertų. „Aš vis tiek gyvenu geriau už statistinį lietuvį. Buvo laikas, kai pats eidavau prašyti, kad tik mane parodytų per televiziją, o tada visi mane kaip šunį išvydavo. O dabar atėjo metas, kai nuo tokio gyvenimo pavargau“, - patikina dainininkas.

E. Kučinskas sako, kad populiarumas labai trukdo asmeniniam gyvenimui ir santykiams. „Tik labai stiprūs scenos vyrai sugeba būti ištikimi savo žmonoms, nes jie gauna be galo daug nedviprasmiškų pasiūlymų“, - teigia Edmundas ir patikina nuolat gaunantis laiškų ir žinučių iš nepažįstamų moterų. Deja, dalis jų – tik provokacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)