„Žvaigždžių duetus“ nuo šiol LNK televizijai kuria prodiuserinė kompanija „Tymdrym“, kurią visai neseniai įkūrė prodiuseriai Laura Paukštė, Dominykas Kubilius ir režisierius Darius Dapkus. Anot LNK atstovo Gedimino Malaškevičiaus, naujoji prodiuserinė kompanija nuo šiol samdo D. Zvonkų. Jis bus atsakinga už duetuose skambančią muziką.

Ankstesniuose projekto sezonuose muzikos prodiuseris buvo skandalingu romanu su garsia dainininke Vaida Genyte išgarsėjęs Modestas Karnaševičius.

Kol kas pristatytos aštuonios naujojo sezono projekto dalyvių poros: Mia ir Giedrius Leškevičius, Justinas Jankevičius ir Liepa Mondeikaitė, Deividas Norvilas-Deivis ir Renata Voitechovskaja, Inga Valinskienė ir Andrius Butkus, Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė, Ramūnas Rudokas ir Žemyna Ašmontaitė, Natalija Bunkė ir Vitalijus Cololo, Žilvinas Žvagulis ir Ieva Gervinskaitė. Visi minėti dalyviai antradienio vakarą prieš TV kameras paruošė pirmuosius pasirodymus.

Į TV studiją šįkart sugūžėjo dalyvių šeimų nariai ir artimiausi bičiuliai. Tarp jų - ir G. Leškevičiaus žmona Gina, ir Marius Gelažnikas su dukra, Danielius Polskis, Donatas Baumila ir kiti.

Dalyvių choreografija rūpinsis "Kviečiu šokti" trečiosios vietos laimėtojas Donatas Bakėjus ir projekto choreografas Mantas Svirskys. Tą DELFI patvirtino G. Malaškevičius.

Pirmieji duetų dalyvių pasirodymai jau sulaukė ir komisijos, kurios nariais šiemet tapo Gediminas Zujus, Dalia Teišerskytė, Donatas Katkus ir Vytautas Juozapaitis, įvertinimų. Dauguma jų buvo ypač geri.

Pirmosios "Žvaigždžių duetų" laidos filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)