LNK gyvenimo būdo laidoje – išskirtinis interviu su neeiline pora, iš kurių galima pasimokyti laisvumo ir kitokios gyvenimo filosofijos, sakančios, kad santykiai gali būti lengvi, ne tokie susaistantys ir driektis tarp dviejų skirtingų pasaulio kraštų – Lietuvos ir Balio salos.

„Man truputėlį maišė ta istorija, kad visada reikia gyventi kartu, gulėti vienoje lovoje. O gali būti ir kitaip. Netgi, jeigu įmanoma, turėti savo atskirus miegamuosius yra labai sveika – ir fiziškai, ir morališkai. Eiti vienam pas kitą į pasimatymus ir visa kita – tai sukelia daug papildomų įspūdžių, malonumo ir džiaugsmo“, – laidoje kalbėjo Mindaugas Šventoraitis.

Dvarininko Mindaugo Šventoraičio širdies draugė Lina

Laidos metu Lina prisiminė savo sūnaus atėjimą į šį pasaulį. Jo moteris susilaukė gyvendama Balyje ir viską buvo suplanavusi iki detalių bei vaikelio atėjimui išsirinkusi jai labiausiai patikusią vietą, rašoma pranešime spaudai.

„Buvo aiškus pasirinkimas, kaip pati noriu sutikti vaiką, kur noriu, kad jis gimtų, kas noriu, kad suptų mus. Aš nenorėjau būti pavargusi, nenorėjau būti kažkokia prisibaigusi mama. Iš karto dariau sprendimus, kur yra pasaulyje vieta, kurioje aš geriausiai galėčiau jaustis. Yra tokia vila, kurios lovoje gulėdama galiu matyti kalnus, jūrą. Viskas mažoje erdvėje ir čia pat aptarnaujantis personalas: tvarkytoja, skalbėja, lygintoja, valgio ruošėja“, – pasakojo Lina.

Lina planavo gimdyti namuose, tačiau gimdymas užsitęsė, ir galiausiai reaguodama į aplinkos siunčiamus ženklus, Lina priėmė sprendimą vykti į ligoninę.

„Pribuvėja man sako, dar palauk, čia moterys po 36 valandas gimdo, o tu dabar tik 13. Sakau, stop. Aš save tikrai labai myliu, bet peržengiau savo ribas. Pajutau, kad pradeda lįsti mintys apie mirtį, nes pavargau ir jaučiu, kad viskas gali sustoti, todėl reikia važiuoti. Nuvykusi jaučiau tokį dėkingumą gydytojams, visai medicinai, galvoju, ačiū Dievui, nes neaišku, kaip būtų buvę“, – laidoje kalbėjo moteris.

Laidos metu Mindaugas Šventoraitis atskleidė ir savo verslo planus, kuriuos įgyvendina Balio saloje, taip pat papasakojo, kas jam padeda būti tokiu jaunatvišku ir sveiku. Jau šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją