„Niekada scenoje neslepiu klaidų. Jeigu reikia sustoti, mes sustosime, jeigu reikia pakartoti, mes pakartosime. Net jeigu nukrisčiau, neslėpčiau, kad viskas gerai ir čia nieko neįvyko“, – pasakojo Donatas Montvydas.

„Esu griežtas ir nemėgstu „chaltūros“. Jaučiu, kad reikia užsitarnauti žmonių pagarbą. Juk kitaip jie tavimi netikės, todėl reikia tai įrodyti darbais“, – tęsė jis.

Išsikėlęs tikslą dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje ir ją laimėti, D. Montvydas nesitikėjo, kad pirmasis jo konkursas sukels tokias ryškias ir gąsdinančias emocijas, rašoma spaudos pranešime.

Eurovizija man davė labai daug. Pirmosios aš sąmoningai neatsimenu. Neturėjau jokios patirties arenoje, kurioje buvo 20-30 tūkstančių žmonių. O vien pasakymas, kad tave stebi 200 milijonų auditorija... Tai yra toks fenomenalus adrenalino kiekis, kratinys visko, galėčiau tai prilyginti net besitęsiančiai šoko būsenai. Tačiau nepaisant visko, tai buvo mano svajonės išsipildymas. Nenorėjau laimėti, norėjau tik ten patekti ir atstovauti Lietuvai“, – LNK laidoje „Šeškinės 20“ kalbės D. Montyvdas.

Kaip teigia Donatas lygintis, kas yra geresnis atlikėjas, jam niekada nepatiko. Ir nors dalyvavimas „Eurovizijoje“ atlikėjui padėjo tapti dar žinomesniu, jis prisiminė vieną išskirtinį savo koncertą, kuris iki šiol jam sukelia nepaaiškinamas emocijas.

„Mano didžiausias klausytojų skaičius koncerte buvo 8 tūkstančiai, tai kažkoks siurrealistinis dalykas. Kad aš, iš „krasnūchos“, kažką panašaus surinksiu „Žalgirio“ arenoje... Tai man buvo iki ašarų, net dabar apie tai kalbant krečia šiurpas“, – prisiminimais dalinsis D. Montvydas.

Šį trečiadienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Šeškinės 20“ svečiuosis ir serialo „Rimti reikalai“ aktoriai – V. Medineckas-Ironvytas ir Tadas Gryn, kurie ne tik papasakos išskirtinių istorijų, bet ir turės atlikti specialią užduotį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)