„Baisu!“, – tik tiek ištarė juodo vandens baseiną pamačiusi pirmoji trečiosios „Laikykis!“ laidos dalyvė Dainė. Laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis šįvakar 20.30 val. TV3 eteryje drąsindamas trapią moterį pasiūlys aptakią laikrodžio rodyklę apsikabinti tartum Donato stuomenį.

Tuo tarpu jos gyvenimo ramstis ir didžiausias palaikytojas, sutuoktinis Donatas pasiduos sveikai konkurencijai ir azartui. „Koks jausmas kai tavo mylimoji krenta?“ – klaus M. Stasiulis. Tačiau Donato atsakymas nustebins ne tik vedėjus, bet ir pačią sutuoktinę.

„Tu neabejotinai žiūrėjai serialą „Vedęs ir turi vaikų“, nes man primeni Elą Bandį“, – šmaikštaus M. Stasiulis, nustebintas Donato atsakymo. Tačiau braukdama juodą vandenį nuo šviesių plaukų Dainė nestigs nei geros nuotaikos nei emocijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)