Šokėjo karjerą pradėti nusprendė žinomo milijonieriaus Ugniaus Kiguolio jaunesnysis brolis Linas. Prienuose gyvenantis abiturientas nepaisė įvairių įskaitų mokykloje ir nutarė, kad atėjo jo šlovės minutė.

„Kuo aš geresnis už kitus? Moku judėti, esu plastiškas, pasitikiu savo jėgomis, nes žinau, kad galiu šokti. Tai svajonė, kuriai lemta išsipildyti”, – savo sėkme užtikrintai tiki Linas.

Ne tik žymaus verslininko brolis susigundė „Tu gali šokti“ galimybe, bet ir dainininko Donato Montvydo mylimoji Veronika Brasaitė. Populiaraus mobiliojo ryšio operatoriaus reklaminiame klipe pasirodžiusi mergina į kovą dėl teisės šokti tiesioginiame eteryje stojo ne tik su konkurentėmis, bet ir su jaunesniuoju broliu Edvinu. Brolis ir sesuo jau keletą metų šoka kartu su Šarūnu Kirdeikiu ir yra užtikrinti, kad jų šlovės kelias dar tik prasideda.

„Man netrūksta charizmos, netrūksta plastikos. Dar teisėjai gali pasimokyti iš manęs šokėjos profesionalumo”, – drąsiai savo pozicijas gina Veronika.

Donato mylimosios brolis taip pat tiki savo šokio gabumais ir neskuba sesei nusileisti.

„Jei reikėtų rinktis, sesė ar aš, nežinau, kaip pasielgčiau. Veronika šoka jau seniau, bet kiekvienas esame savaip unikalus”, – šypsosi Edvinas Brasas.

TV3 žiūrovams jau matytų šokėjų „Tu gali šokti” projekte netrūksta. Prakaitą kartu su mėgėjais lieja ir profesionalūs šokėjai Katerina Voropaj, Elena Leonova ir baleto mokyklą baigęs fotografas, šokantis su populiariuoju dainininku Mantu, Naglis Bierancas.

Įvertinkite šokėjų galimybes „Tu gali šokti” projekte sekmadienį, balandžio 25 dieną, 20.00 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją