„Pasistengsiu ir Vaidą Genytę įsitempti į lovą, manau, ir ten turėtume gerai sutarti“, – su šypsena žiūrovus intriguos TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvis garsus šokėjas ir dainininkės Karinos Krysko mylimasis Saulius Skambinas.

Rūta Ščiogolevaitė su Deividu Meškausku, D. Meškauskas su Ineta Stasiulyte, Aistė Jasaitytė su Romanu Čeburiak, Ona Kolobovaitė su Andriumi Butkumi, K. Krysko su S. Skambinu – šios žvaigždės susiporavo ne dėl ko kito, o dėl nuodėmingų šokių. Tiesa, jau greit Saulius ant parketo suksis ne su Karina, o su seksualiąja dainininke V. Genyte.

Ką tik iš romantiškų atostogų su I. Stasiulyte sugrįžęs šokėjas ir buvęs R. Ščiogolevaitės mylimasis D. Meškauskas prisipažins – jam labai gera bendrauti su buvusia šokių partnere Ineta: „Faktas, kad mus sieja simpatija ir šilti jausmai. Aš ją myliu, tikrai myliu...“

Ar nebijo D. Meškauskas, jog šiltus jųdviejų su Ineta jausmus sugriaus naujoji jo šokių partnerė verslininkė Danguolė Stachura? Kaip suves į poras būsimo šokių projekto dalyvius aistros ir meilės žaidimai šokių aikštelėje? Kokie pavojai slypi šokių aikštelėje? – jau šį ketvirtadienį, liepos 7-ąją, 20.00 val laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ tik per TV3!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją