„Kai turi, ką norėjai, bet to nekenti, toks jausmas, kad tu nežinai, kas toliau. Prasmės gyvenime nebėra. Galvojau, kad aš gyvensiu labai trumpai, nes jau viską įvykdžiau. Todėl pasiėmiau paskolą namui, suremontavau jį ir susitvarkiau draudimą, kad, jeigu mirčiau, vaikams nereikėtų mokėti už namą. Pasirūpinau vaikais, nes galvojau, kad aš turbūt jau savo gyvenime esu viską padariusi”, – šį antradienio vakarą LNK laidoje „Bus visko“ 20 val. prisipažins dizainerė.

Moteris bus atvira: buvo laikas, kai ji nebejautė malonumo dirbdama. Tapusi itin populiari, Viktorija turėjo milžinišką klientų srautą derinti su malonumu kurti, o tai meniškos sielos dizainerei buvo tarsi nesuderinami dalykai, rašoma spaudos pranešime.

„Man kaip dizainerei tai labai pakenkė, nes priversta daryti tą patį per tą patį. Nebėra jokių pertraukų, jokio atsitraukimo. Esi amžinam sraute. Dvi administratorės, dvi sukirpėjos, siuvėjos, siuvinėtojos. Dirba krūva žmonių, o tu per dieną priimi po 13 klientų. Aš buvau tiek praradusi save, kad, pamenu, ateina nuotaka, o aš sėdžiu ir galvoj sukasi žodžiai: einam iš čia, ką tu čia veiki, einam iš čia...”.

Tuomet atėjo karantinas ir Viktorijai teko atsisveikinti su savo kolektyvu bei prestižinėje Vilniaus vietoje esančiu salonu.

„Turėjau atsisakyti labai daug darbuotojų, didelių patalpų ir visko, ką aš esu užauginusi. Buvo daug ašarų, o valerijonas tapo mano geriausiu draugu prie lovos. Aštuonis mėnesius nebuvo užsakymų, mes visi buvom uždaryti”.

Tačiau tai buvo geriausia, kas Viktorijai nutiko, dabar sako ji. Būtent šis laikas padėjo susipažinti su naująja savimi, kuria ji pati ėmė žavėtis ir mėgautis tuo, kas ji yra. Moteris prisipažins, kad surado ryšį ne tik su savimi, bet ir su savo vyru Vitalijumi, su kuriuo taip pat kažkada buvo ant skyrybų ribos. Laidos metu moteris pasidalins taisykle, šiandien jiems padedančia puoselėti gražius santykius.

„Supratau viena, kad reikia duoti kitam žmogui laisvę būti savimi, nes mes, moterys, visada juos laužom: tu ne taip šitą darai, ne taip sakai, mes visą laiką būnam nepatenkintos vyrais. Reikia leisti jam būti tokiu, koks yra. Valgyti, kaip nori, rengtis kaip nori. Puodelio neplauti, jei jis neplauna. Kaip mano vyras pradėjo man nešti pusryčius į lovą? Niekada to nebuvo. Dabar jis prikuria visą padėklą gražių patiekaliukų ir man atneša. Bet paskui jis tą padėklą palieka virtuvėje, su viskuo, su majonezais, duonomis, ir išeina į darbą. Jis patiekia pusryčius, bet turiu viską sutvarkyti. Nepriekaištauju, ką tu čia pridarei. Suprantu, už ką myliu, suprantu, prie ko nereikia kabinėtis. Negali viskas būti tik gerai”, – su meile apie vyrą kalbės Viktorija.

Kodėl taip svarbu yra puoštis? Kaip Viktorija Jakučinskaitė tvarkosi su dramatiškomis Lietuvos ir pasaulio nuotaikomis? Jau šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją