Dalyvių pasilinksminimų momentai viešinami ir visiems prieinamose platformose, pavyzdžiui, „TikTok‘e“. Čia įkeltuose vaizdo įrašuose matyti, kad du šou dalyviai – Žygimantas Petkus-Žygis ir Norbertas Liatkovskis – linksminasi iki paryčių. Du vaikinai dažnai elgiasi taip, lyg būtų apsvaigę nuo alkoholio. Vaizdo įrašuose matyt, kad dalyviai 7 valandą ryte vis dar nemiega.


Nekoordinuoti judesiai ir kiti apsvaigusio žmogaus elgesį parodantys veiksmai leidžia įtarti, jog „Didžiojo šou burbulas“ patalpose alkoholio vartojimas yra priimtinas, o dalyvių veiksmai nėra ribojami net ir žinant, jog populiarų šou internetu galima stebėti 24 valandas per parą.


„Delfi“ kreipėsi į šou transliuojančią TV3 televiziją dėl komentaro – ar šeimos vertybes akcentuojantis TV kanalas elgiasi atsakingai demonstruodamas netinkamą elgesį ir skatindamas alkoholio vartojimą?

„Didysis šou burbulas“ – projektas, kuris susideda iš dviejų dalių. Pirmoji dalis – sekmadieninis šou, kurio metu dalyviai pristato pasirodymus, prie kurių dirbo ir kuriems ruošėsi visą savaitę. Antroji dalis – kasdienybės ir minėto pasiruošimo sekmadieniui transliavimas internetinėje platformoje 24 valandas per parą. Neblaivūs ir neadekvatūs žmonės per TV3 nėra transliuojami, to nėra ir siužetuose. Internetinėje platformoje dalyvių gyvenimas verda taip, kaip ir realiame gyvenime. TV3 alkoholio vartojimo neskatina, gėrimų dalyviai gauna ribotai. Taip pat, TV3 priima visus tokius, kokie jie yra”, – rašoma oficialiame TV3 atstovų komentare.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)