Sekmadienio laidoje pasirodė Norbertas Liatkovski, Žygimantas Petkus ir Gabija Radžiūnaitė, Marius Jampolskis, Justinas Lapatinskas, Kristina Jurevičiūtė, Radži, Gabrielė Grygolaitytė-Vasha, Mia Pilibaitytė, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Ieva Riepšaitė ir Justinas Mejeris, Violeta DaQueen ir Anatolijus Oleinik.

Sekmadienio projekto intriga tapo Ievos Riepšaitės ir Justino Mejerio pasirodymas. Dar šeštadienį generalinės repeticijos metu Ieva patyrė rimtą traumą – bešokant su Justinu vieno judesio jai nepavyko atlikti teisingai ir mergina netrukus išgabenta į ligoninę, rašoma pranešime spaudai.

Šokėją apžiūrėję medikai pateikė jai liūdną naujieną – Ievai lūžo nosis ir jau šį pirmadienį jos laukia operacija. Nepaisant to, šokėja buvo pasiryžusi kartu su Justinu pasirodyti sekmadienį, tačiau ar jos norai virs realybe, nežinojo net ir pats duetas. Dėl to ypatingai susijaudino jos partneris, kuris dėl šios situacijos ėmė kaltinti save.

Galiausiai Ieva nustebino žiūrovus ne tik sušokusi kartu su Justinu, bet dar kartą užlipusi ant scenos ir per Radži pasirodymą.

„Ji žinojo, kad rytoj jai bus atliekama operacija, bet vis tiek atvyko“, – kolegės drąsą gyrė Aleksandras Ivanauskas-Fara.

Ne ką mažiau įspūdingus pasirodymus pademonstravo ir kiti „Didžiojo šou burbulas“ dalyviai, tačiau susumavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad mažiausiai palaikymo sekmadienio vakarą sulaukė Mia Pilibaitytė ir vos praėjusią savaitę projekte pasirodęs Anatolijus Oleinik. Patikslinus balsus tapo aišku, kad su projektu atsisveikinti teks naujokui Anatolijui.

Tačiau staigmenos čia dar nesibaigė. Sekmadienį laidoje paskelbtas ir naujasis „burbulo“ dalyvis, užimsiantis Anatolijaus vietą. Juo tapo daugybę apdovanojimų pelnęs hip-hop šokių čempionas bei kitos projekto dalyvės Violetos DaQueen vyras Augustinas Paulionis-Auggi. Apie tai, kad prisijungs prie projekto dalyvių, apsukrus šokėjas sugebėjo nuslėpti net ir nuo savo mylimosios – ši pripažino apie tai nė nenumaniusi.

„Labai daug dalyvių pažinau visai kitaip, nei prieš tai juos pateikė televizija. Jie manęs nepažįsta, nors Violeta tikrai apie mane daug kalbėjo, bet aš iš dalies pažįstu jau kiekvieną. Pamatęs visas Violetos ašaras ramiai namuose sėdėti nebegaliu – noriu ateiti, ją apkabinti ir nuraminti“, – apie savo pasirinkimą prisijungti prie šou sakė Auggi.

Kaip vyksta pasiruošimas sekmadienio pasirodymams, kokios intrigos, emocijos ir diskusijos verda, siekiant tapti geriausiu, kaip atrodo šou pasaulio užkulisiai – galite stebėti kiekvieną dieną 24 val. per parą per naujos kartos televiziją – Go3. O sekmadienio tiesioginius TV šou pasirodymus kviečiame stebėti per žiūrimiausią televiziją TV3 ir TV3 Play 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)