Jau šį šeštadienį, sausio 5-ąją, 19.00 val. tiesioginėje transliacijoje per TV3 paaiškės, kas džiaugsis per daugiau nei penkis mėnesius trukusį šokių maratoną iškovotu „Šok su manimi“ lyderio vardu.

Likęs porų ketvertukas – Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas bei Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj – aplink save subūrę daugiausia gerbėjų ir palaikymo grupes, tad didžioji „Šok su manimi“ finalo kova bus kupina įtampos ir jaudulio.

Didžiojo „Šok su manimi“ finalo komisijoje – TV3 laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis, TV ir radijo laidų vedėjas Aistis Mickevičius, aktorius Dominykas Vaitiekūnas ir humoristas Justinas Jankevičius. Nuo „Šok su manimi“ neatsiejamam duetui – komisijos pirmininkui Jurijui Smoriginui ir sportinių šokių legendai Jūratei Norvaišienei − „Šok su manimi“ finale bus įrengtos specialios vietos, atskirai nuo kitų komisijos narių.

„Paskutinėje „Šok su manimi“ transliacijoje norime ypač pagerbti Jurijų ir Jūratę, be kurių projektas tiesiog neįsivaizduojamas. Jurijus į visas laidas įnešė šarmo, o ponia Jūratė – grakštumo ir elegancijos. Jis nepalieka abejingų“, – pasakoja „Šok su manimi“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

„Šok su manimi“ finale komisija turės tik patariamąjį balsą – viską nulems TV3 žiūrovų balsai. Finalo metu šeštadienį iš vieno abonento bus galima atiduoti tik vieną nemokamą balsą, tad finalistai smarkiai kausis dėl kiekvieno balso – jie repetuoja net po tris šokius.

„Šok su manimi“ finaliniam paradui vadovaus Vytautas Šapranauskas ir Jurgita Jurkutė.

„Šok su manimi“ finale Vienos valsą šoks ne tik projekto finalistai, bet ir iš šou anksčiau iškritę dalyviai: Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Matas Niparavičius ir Ignė Rėklaitytė bei Greta Gylytė ir Marius Gaižauskas.

Finale savo dainas TV3 žiūrovams dovanos „Šok su manimi“ dalyvavusi Viktorija Sutkutė su merginų grupe „Pinup Girls“, o visi projekto dalyviai atliks bendrą dainą.

Pirmųjų trijų prizinių vietų nugalėtojams bus įteiktos paauksuotos, sidabro ir bronzos statulėlės, specialiai sukurtos „Šok su manimi“ laidai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)