„Esu gavusi antausį viso kolektyvo akivaizdoje. Teko raudonu žandu eiti į sceną”, - LNK „Karamelinėms naujienoms” pasakojo Agnė Zobovienė.

Išgirdęs kaltinimus netylėjo ir Mykolas Zobovas. Tvirtino, kad dvidešimt aštuoneriais metais jaunesnė žmona jį žiauriai šmeižia. Kad pavogė visą jo cirko turtą, kad išviliojo darbuotojus, nuteikė vaikus. Kad į bendrą lovą buvo parsivedusi meilužį... Kad jį patį išvarė iš namų. Žodžiu, Agnė – barakuda, ir taškas.

„Po kiekvieno susitaikymo jo elgesys vis aršėjo. Ir jis vis labiau rišo mane prie savęs, kontroliavo. Iš vieno draugo esu girdėjusi, kad mažai mane lupo, todėl išėjau”, - sakė A. Zobovienė.

Tačiau prieš keletą savaičių teisme įvyko paliaubos – Zobovai susitaikė. Meilė? Vaikai? Aistra? Ar labai dideli pinigai, kuriuos paveldėjo Zobovas? Kas į jo glėbį grąžino Agnę? Išskirtinis pasakojimas „Karamelinėse naujienose” jau šio trečiadienio vakarą, 20.25 val. tik per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją