Prieš prasidedant naujam sezonui, laidų vedėjai sudalyvavo profesionalioje fotosesijoje, kurioje netrūko kuriozų.

Fotosesijoje dalyvavusi ir visus jos užkulisius mačiusi „Delfi“ savireklamos vadovė Sandra Šalčė užsiminė, kad prabangią viešbučio aplinką kūrybinė komanda pasirinko ne atsitiktinai – ši vieta puikiai atitiko ilgai vystytą idėją, kurią įgyvendinti padėjo fotografė Oksana Točickaja su komanda.

„Delfi TV“ yra kiek kitokia televizija, nei komercinė – tai daugiau naujienų, žinių kanalas. Fotosesijai pasirinkome visus keturis savo televizijos veidus, kurie yra rimtosios žurnalistikos atstovai. Tačiau norėjome juos įamžinti kitaip, nei įprasta yra fotografuoti „žiniukus“. Taip gimė mintis juos visus nufotografuoti tarsi šventės metu – pasipuošusius vakariniais drabužiais, viešbutyje, kuriame daug aukso ir kitų prašmatnybių. Tačiau net ir puotos metu vedėjai pasirengę reaguoti į įvykius, pranešti karščiausias naujienas čia ir dabar“, – pasakoja S. Šalčė.

Tiesa, nors fotosesija vyko sklandžiai ir puikiai pavyko, vis tik surinkti visus profesionalius žurnalistus buvo tikras iššūkis.

Fotosesija, pasak organizatorių, pareikalavo išties daug jėgų ir ištvermės. Žmonės, kurie fotografavosi – Edmundas Jakilaitis, Daiva Žeimytė-Bilienė, Aurimas Perednis, Kristina Pocytė – yra aukšto lygio žurnalistai, tad dažnai būna užsiėmę, turi begales veiklų. Dėl šios priežasties fotosesija ir jos organizavimas truko netrumpai – buvo tikras iššūkis juos visus surinkti į vieną vietą tuo pačiu laiku.

Fotosesijos metu netrūko ir linksmų nutikimų. Sandra užsimena, kad ne kartą buvo užminta žemę siekianti suknelė, o televizijos veidai stebino šalia viešbučio buvusius žmones.

Štai „Delfi TV“ laidų vedėja Kristina Pocytė, kuri kantriai išbuvo visą fotosesiją ir sulaukė visų kolegų, kad galėtų nusifotografuoti kartu, su puošniomis suknelėmis vaikštinėjo po viešbutį, vis išeidavo į lauką pakvėpuoti grynu oru, nes viskas vyko tikrai netrumpai. Viešbučio svečiai ir praeiviai visa tai stebėjo kaip gerą spektaklį.

Nors fotosesija truko ne vieną valandą, organizatoriai tikina, kad visi išliko puikios nuotaikos – fotosesijos tokiose vietose suteikia galimybę pamatyti tai, ko nepastebėtum užsukęs tik pavalgyti ar pasimėgauti poilsiu.

„Buvo tikrai smagu. Turėjome begalę suknelių, batelių, juos derinome, žiūrėjome, kaip padaryti, kad viskas atrodytų gražiai. Fotografavome ir viešbučio restorane – vėliau čia užsukę pavakarieniauti net kiek nostalgiškai prisiminėme fotosesijoje išgyventas akimirkas, – šypteli S. Šalčė. – O aš su malonumu nešiojau kavą, padėjau persirengti, palaikiau ne tik gerą nuotaiką, bet ir plaukus, batelius, auskarus ir viską, ką reikėjo. Kiek žinau, visi fotosesijoje dalyvavę „Delfi TV“ veidai yra patenkinti rezultatais, o tai mums – labai svarbu.“

Naujajame „Delfi TV“ sezone karščiausias aktualijas tiesioginėse laidose žiūrovams sekti padės žinomi žurnalistai: Edmundas Jakilaitis ves laidas „Dėmesio centre“ ir „Lietuvos politikos forumas“, Daiva Žeimytė politikų lauks „Darbo pokalbyje“, Aurimas Perednis kalbins pašnekovus laidoje „Delfi Diena“, Kristina Pocytė – laidose „Delfi Rytas“, „Delfi Diena“, Kristina Ciparytė – laidoje „Delfi Rytas“. Mažiausiai tris kartus per savaitę Delfi žurnalistai rengs aktualijų laidą „Delfi tema“. Rusakalbiams žiūrovams „Delfi TV“ pasiūlys tiesioginę aktualių pokalbių laidą „Be kaukės“.

Mėgstantiems pokalbių laidas, pasirinkimas bus itin platus – žiūrovų lauks „Kitokie pasikalbėjimai“, „Nepatogūs klausimai su Rolandu Mackevičiumi“, „Jūs rimtai?“, „Rimas ir kunigas“ su Rimu Šapausku, „Nejaukiai su T. Sinickiu“, „ARTimai“.

Norintiems kokybiško laisvalaikio, idėjų rasti padės tokios laidos kaip „Alfas vienas namuose“, „Orijaus kelionės“, „Šiandien kimba“, „Spausk gazą“ ir daug kitų. Besirūpinantys savo ir artimųjų sveikata turėtų nepraleisti jau pamėgtų laidų „Sveiki! Su gydytoju Morozovu“, „Sveikatos receptas“ ir šio sezono naujos laidos su Vaida Kurpiene.

„Delfi TV“ žiūrovės jau pamėgo laidas „Aš Ikona“ su Asta Stašaityte, Simona Naine ir Nijole Pareigyte. Žinoma, „Delfi TV“ neleis liūdėti ir sekantiems įžymybių gyvenimą, muzikos naujienas bei ieškantiems pramogų – jie galės rinktis iš tokių laidų kaip „Kasdienybės herojai“ su Rūta Lape, „Mano pramogos veidai“, „M-1 ryto šou“, „Garsiai!“, „Delfi premjera“ ir kitų.

Kam aktualus verslas, turėtų nepraleisti laidų „Boso valanda“ su Sauliu Jovaiša, „Atsakingas požiūris“ su K. Ciparyte, „Piniginiai reikalai“ su Viktorija Chockevičiūte, „LinkedIn pusryčiai“ su Šarūnu Sakalausku. Itin daug žiūrovų visada sulaukia ir „Delfi TV“ siūlomos sporto transliacijos ir laidos: naujajame sezone lauks futbolo A lygos tiesioginės transliacijos, UEFA atkrintamosios varžybos, laidos „Sportinė forma“, „Krepšinio zona“, „Trigubas dublis“, „Įvartis“ ir daug kitų.

„Niekam ne paslaptis, kad žiūrovams vis aktualesniu tampa video formato turinys, todėl jam skiriame itin daug dėmesio. Internetinė „Delfi“ televizija jau yra įsitvirtinusi rinkoje – kaip parodė „Spinter“ atlikta apklausa, ji šiuo metu žiūrimiausia Lietuvoje. Džiaugiamės, kad metų pradžioje atsiradęs atskiras „Delfi“ televizijos kanalas taip pat atranda savo žiūrovus – jie vertina, kad „Delfi TV“ gali rasti tiek solidžių aktualijų laidų, tiek kokybiško pramoginio turinio, ar sporto transliacijų, kurių nerodo joks kitas kanalas. Stengsimės, kad naujasis sezonas jiems būtų dar įdomesnis“, – sako „Delfi“ vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)